Kalinić je UDARNA vest u Evroligi!

Autor:

Sport

15.02.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Crvene zvezde veoma cenjen u elitnom takmičenju.

Kalinić je UDARNA vest u Evroligi!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić u dresu Barselone

Košarkaš Barselone i srpski reprezentativac Nikola Kalinić nalazi se na listi kandidata za najboljeg odbrambenog igrača Evrolige u sezoni 2022/2023. posle 24 odigrana kola, saopšteno je iz najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Pored Kalinića na listi kandidati za najboljeg odbrambenog igrača Evrolige nalaze se još košarkaš Efesa Rodrig Buboa, Kevarijus Hejs iz Žalgirisa, član Virtusa Alesandro Pajola, Valter Tavareš iz Reala i Tomas Volkap iz Olimpijakosa.

- Kalinić je prototip modernog krilnog defanzivca, koji može da zaustavi bilo kog protivničkog igrača. Kalinićeva kombinacija visine, brzine i čvrstine u odbrani omogućava mu da se izbori sa protivničkim igračima i konstantan je trn u oku rivalima kada pokušaju da igraju 'pik en rol'. Kalinić je jedan glavnih razloga zašto je Barselona trenutno na vrhu tabele Evrolige - navodi se na zvaničnom sajtu Evrolige.

Barselona će u narednom kolu 25. elitnog takmičenja na svom terenu dočekati Monako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading