POLICIJA ČEŠLJA RTS! Nakon otkrića o besomučnom trošenju novca, skandalozna afera dobila na ubrzanju!

Autor:

Vesti

15.02.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su u javnosti obelodanjeni detalji ogromnih malverzacija u javnom medijskom servisu, srpska policija prikupila je svu potrebnu dokumentaciju RTS.

POLICIJA ČEŠLJA RTS! Nakon otkrića o besomučnom trošenju novca, skandalozna afera dobila na ubrzanju!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Kako Republika saznaje, srpska policija u utorak je pročešljala dokumentaciju RTS, nakon što je predsednik upravog odbora RTS Branislav Klanšček podneo je krivičnu prijavu protiv Dragana Bujoševića i Olivere Kovačević

Procureli finansijski izveštaj RTS, kako je Republika već pisala, pokazao je besomučno rasipanje i isisavanje para građana Srbije.

Republika

Foto: V. LUkić

Dragan Bujošević

Sumnja se da je RTS dvojac oštetio javni servis za više od 14 miliona evra, a radi se o parama koje su isplaćivane tri godine za emisiju koja uopšte nije emitovana.

U RTS je ozbiljan kriminal i finansijski izveštaj, koji pokazuje razmere čerupanja, prvi je dokaz o pričama koje kolaju godinama. Podnete su krivične prijave, a sada sledi da u okviru istrage budu saslušani Jovan Memedović, Kristina Radenković, Aneta Ivanović i Dragana Kosjerina, koji kao zaposleni na RTS rade u privatnoj produkciji i to debelo naplaćuju matičnoj kući. Naravno, uz znanje i odobrenje Bujoševića i Kovačevićeve - kazao je izvor našeg lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zora

15.02.2023 15:12

A kako su radili prethodnih godina?

Mihaela

15.02.2023 16:39

@Zora - Nisu jedini! Treba dooobro "procesljati" i druge, manje vidljive urednike I produkciju (izvrsne producente, producente, reditelje, direktore fotografije, kamermane, majstore rasvete itd.)

Vuk

15.02.2023 19:43

Dzaba policija oni su odavno poznati manipulatori i sve pokrivoju papirima a imaju i svoje odane ljude koji dibijaju ogromne pare a rade kad hoce i koliko hoce. Na rasporedu rada nema pojedinih gospodja nigde ni bolesne ni godisnji to je tajna. Ako kazete nesto budete mobingovani po svim aspektima rada.Smene odmor praznici .Posteni novinari decenijama trpe teror i mizerne plate.Sve to je poznato i nasem predsedniku ali zasto cuti ?Zasto ne pozove obicnog najmanje placenog novinara i sve ce mu biti jasno.Razocaran sam i nikada vise necu glasati za Vucica.