DŽEHVA PREŠLA NA FUDBALERE! Teodora nakon raskida sa Ninom upecala sina bivšeg trenera "Crvene Zvezde" - evo šta ih je odalo! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je rekla da nakon raskida veze sa Ninom Čelebićem neće imati dečka neko vreme, Teodora Džehverović navodno ponovo uživa u ljubavi, i to sa fudbalerom Markom Jankovićem.

DŽEHVA PREŠLA NA FUDBALERE! Teodora nakon raskida sa Ninom upecala sina bivšeg trenera "Crvene Zvezde" - evo šta ih je odalo! (FOTO)

Foto: ATA Images, Starsport, Printscreen/YouTube

Kako se saznaje, pevačica Teodora Džeherović navodno je uplovila u ljubavne vode sa fudalerom Markom Jankovićem, kojeg je upoznala ubrzo nakon iznenadnog raskida s košarkašem Ninom Čelebićem.

Marko je četiri godine mlađi od Teodore, igrao je fudbal u nekoliko klubova i sin je bivšeg trenera "Crvene zvezde" Aleksandra Saše Jankovića. Kako mediji pišu, ljubav između pevačice i mladog Jankovića brzo se rodila. Ona se trenutno nalazi na Zlatiboru i smeštena je, kako kaže izvor, u jednom od njegovih apartmana koje poseduje na toj planini.

- Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo počeli da se viđaju. Nakon trećeg susreta su se smuvali, a Teodora je tada tek bila zvanično raskinula s Ninom i bila je slobodna devojka. Marku se ona jako dopala i bio je spreman na sve da bi je osvojio, a i on se njoj svideo. Znam da je Teodora pričala da posle razlaza s Ninom neće da bude u vezi ni sa kim neko vreme, jer je planirala da se maksimalno posveti karijeri, ali, eto, Marku nije mogla da odoli - priča izvor za Kurir, blizak pevačici, i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/YouTube

Marko Janković, fudbaler

- Njih dvoje gledaju da usklade svoje obaveze i da ne zapostave vezu. Teodora još uvek ne želi da o novoj ljubavi priča u javnosti jer joj prija da se za njih dvoje ne zna.

Džehverovićka je na Zlatiboru pre nekoliko dana proslavila 26. rođendan.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović proslavila rođendan na Zlatiboru

Imala je tortu na kojoj je bilo napisano "milf", što je interna šala njenih prijatelja, jer je Teodora od Marka starija četiri godine. U narednom perioda ona ima zakazane nastupe i druge poslovne obaveze, zbog čega neće moći toliko vremena da provede s dečkom - rekao je izvor.

Potvrda da su njih dvoje bliski je i to što jedno drugo prate na društvenoj mreži Instagram, a Marko joj je komentarisao jednu od poslednjih fotografija koja je nastala upravo na Zlatiboru.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović u vezi sa fudbalerom Markom Jankovićem

Različiti profili momaka: Teodora volela manekena, pa košarkaša

Teodora je u prvoj sezoni "Zadruge" uplovila u vezu sa Anđelom Rankovićem, koja je potrajala i posle završetka rijalitija. Anđelo je učestvovao i u njenom spotu za pesmu "Crni vitez", a prekinuli su ljubav pre nego što je on ušao u drugu sezonu "Zadruge".

Posle njega, Džehverovićeva se smuvala s košarkašem Ninom Čelebićem. S njim je imala idiličnu vezu sve dok on nije dobio angažman u inostranstvu, pa je tad njihov odnos počeo da se hladi.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović, Nino Čelebić i Anđelo Ranković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading