"MISLIM DA ĆU BITI JAKO DOBRA MAJKA" Teodora Džehverović progovorila o trudnoći, pa potkačila Nina i Nejmara! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.01.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović nedavno je raskinula dugogodišnju vezu sa Ninom Čelebićem, a sada više ne želi ni da priča o njemu.

Pevačica Teodora Džehverović večeras se pojavila na "crvenom" tepihu na dodeli MAC nagrada, te je tom prilikom stala ispred objektiva portala Republika i progovorila o ostvarenju u ulozi tetke, kao i svom emotivnom životu, o kojem se naširoko pisalo u poslednjih nekoliko meseci.

- Osećam se jako srećno, zadovoljno, ponosno... Mislim, kako mogu da se osećam? Meni je ovo nagrada života i daću sve od sebe da to dete dobije sve od mene. Taj dan mi je bilo katastrofa, plakala sam danima jer nisam mogla nikome da kažem, jer sam znala pol deteta pre svih. Bilo mi je teško, ali sam izdržala - istakla je Džehva na samom početku razgovara za Republiku, te se osvrnula zašto su prinovu nazvali Dorotea:

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Teodora Džehverović MAC 2023

- Pa eto, moj brat je oduvek zamišljao da će imati devojčicu i razmišljao o imenu Dorotea, jer je slično mom - Teodora i hvala mu na tome. Ne treba da bude moja naslednica, neka to bude naslednica Dade i Save, a moja će doći kad god to bilo. Definitivno razmišljam o deci, ja sam žensko i radujem se tome, mislim da ću biti jako dobra majka, ali opet kažem, čovek ne može da planira. Kada Bog kaže da je vreme, neka se tada desi - iskrena je pevačica.

Kako se u poslednje vreme dosta pisalo i spekulisano o njenom ljubavnom životu, Džehverovićeva je htela da ostane tajanstvena.

- Rekla sam da ubuduće više neću pričati o svom ljubavnom životu. Trudiću se da niko ne zna za moje sledeće veze, zbog sebe i neke svoje intime. Mislim da je tako najbolje, ne bi to trebalo nikog da zanima. Nisam razočarana u ljubav, daleko od toga, radujem se ljubavi, ali ne želim da pričam o tome - otkrila je Teodora, ne želeći da odgovara bilo šta vezano za njen krah ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem i priznala da bi fudbalera Nejmara pozvala u svoj spot:

- Dobar je frajer, ali ne bih rekla da je najbolje - smeje se Džehva u razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Teodora Džehverović MAC 2023

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading