"NE BIH DA SE PRISEĆAM TUŽNIH STVARI" Teodora Džehverović izbegla pitanje o raskidu sa Ninom, pa priznala da li ju je MUVAO Nejmar! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.01.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović je istakla da ne želi da se priseća ružnih dešavanja iz 2022. godine.

Teodora Džehverović sinoć je za doček Nove godine pevala ispred Skupštine, u okviru manifestacije "Beogradska zima" koju je organizovao Grad Beograd, a pred sam početak svog nastupa, pevačica je stala ispred objektiva portala Republika i sumirala utiske iz 2022. godine i otkrila planove za naredu, pa usput spomenula i fudbalera Nejmara, koji joj se nedavno javio na Instagramu.

- Novu godinu provodim radno od svoje sedme godine, verovali ili ne, ali tako je. Moj brat je bio Deda Mraz, ja sam bila snežna princeza, mi smo to radili od moje sedme, pa sve do 14. godine. Tako da ja sam dosta godina provela radeći za ovaj praznik, ali eto, nadam se da ću dogodine i ja malo uživati. Mislim, svakako uživam, ali ne bih volela da je provedem radno - ističe Džehverovićeva na početku razgovara za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Teodora Džehverović Nova godina 2023

Pevačica je otkrila da li se u njenoj porodoci i dalje poštuje tradicija novogodišnjih poklona.

- Pa dobro, ne verujem u Deda Mraza i dalje, što je meni jako krivo, jer mislim da je to najlepša stvar kada je Nova godina u pitanju. Ali naravno, da, za Božić poklonimo jedni drugima u porodici nešto, to je neka tradicija, i mislim da je to jako lepa stvar - priznaje Teodora.

Džehverovićeva je ovom prilikom priznala i kada je u 2022. godini bila najtužnija, a kada najsrećnija.

- Ne bih da se prisećam kada sam bila najtužnija, a najsrećnija... Ne znam. Moj život je mnogo lep, kada stavimo po strani ne ružne stvari koje se dešavaju svima nama. Sve ovo je jako lepo, imam predivne ljude oko sebe, imam život o kojem sam sanjala. Svaki dan je za mene srećan - kaže pevačica i ističe da bi volela da 2023. bude njena godina, pa smo je pitali da li to sluti na neku svadbu:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Teodora Džehverović Nova godina 2023

- (smeh) Ne, ne... Ne planiram te stvari, nemoj, molim te - rekla je Teodora kroz osmeh.

Ona se osvrnula i na slavnog fudbalera Nejmara, koji joj je nedavno "uskočio" u privatne poruke na društvenoj mreži Instagram i reagovao na njenu objavu, te otkrila šta joj je pre zaigralo, srce ili mašta.

- E, nije ni si srce, ni mašta! Ja sam bila šokirana kada sam videla poruku od njega, bila sam u fazonu: "Ko je sad ovo" i kad sam ušla, rekla sam: "Čekaj, nemoguće", jer ja tog čoveka ni ne pratim. Bila sam u fazonu: "Ja stvarno ovo moram da objavim", možda je glupo za nekoga, ali Nejmar mi je pustio poruku, ljudi - smeje se pevačica i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović dobila poruku od Nejmara Instagram

- Ma, nije me startovao, ma kakvi, verujem da je to bilo kroz foru - zaključuje Džehverovićeva za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading