VOJAŽ ISPRED SKUPŠTINE ZA DOČEK: Reper otvorio dušu pred nastup, pa priznao da je večeras sa njim POSEBNA OSOBA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.12.2022

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž ne krije uzbuđenje pred nastup ispred Skupštine.

Zvanično je počeo doček Nove 2023. godine, koji je organizovao Grad Beograd u okviru manifestacije "Beogradska zima", a publika će ove noći moći da uživa u najpopularnijim domaćim trep izvođačima, koje čine Gazda PajaTeodora DžehverovićNućiVojaž, Zera i Mahrina.

Atmosfera ispred Skupštine je odlična, mnogo ljudi se veseli uz omiljene muzičare. Inače, najveću pažnju privukao je Nući, obukavši dugačku bundu koja se vukla po zemlji. Vojaž je takođe odabrao zanimljiv stajling, te je sve ostavio bez teksta kada se pojavio u skijaškim pantalonama koje je upotpunio i naočarima za skijanje.

- Poruka ovog stajlinga je: "Gas"! - nasmejao se reper, pa priznao da ima tremu pred nastup ispred Skupštine:

- Da, baš sam malo pre rekao na društvenim mrežama. Prvi put posle nekog vremena imam tremu pred nastup, tako da videćemo. Lestica je mnogo visoko postavljena, nadam se da nećemo razočarati ljude. Daćemo sve od sebe, ima tu puno faktora, malo je i do sreće - istakao je Vojaž.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Vojaž Nova godina 2023

Reper je istakao da crveno odelo nije izabrao protiv uroka i da vuče na radost, već da bi se o njemu sutra pisalo.

- Nosim krst oko vrata, to me štiti protiv uroka i ostalih zlih duhova. Crvena je izabrana zato što je drečava, lako ulazi ljudima u oči i verujem da će puno pisati puno o ovome - smeje se Mihajlo, pa istakao da će u 2022. godini ostaviti 

- Ostaviću neke nerealne strahove koje sam imao vezano za neke stvari, jer kada stvarno pijadestal postaviš visoko, mnogo je teško održati ga. Imaš puno dilema, dvoumljenja, tako da bih taj odvratan osećaj ostavio iza sebe i da nastavim jako. 2022. godina me je naučila da je sve moguće - priznaje Vojaž.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Vojaž Nova godina 2023

Vojaž je za kraj otkrio i da je večeras sa njim jedna posebna osoba, koja će ga podriti sve vreme iza kulisa.

- Najposobnija osoba večeras ovde je moja majka, nije u publici, tu je sa mnom iza bine. Najviše na svetu mi znači podrška porodice, to je i jedina podrška koja mi znači. Kada mi mislim da je sve gotovo, oni ako kažu: "Nije, nastavi da se boriš", to je to, idemo dalje - zaključuje Vojaž za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading