TEA OGOLILA DUŠU PRED NOVU GODINU: Priznala čiju poruku očekuje u PONOĆ, pa se direktno obratila ljubomornim koleginicama!

Autor:

Zabava

31.12.2022

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović večeras nastupa u Beogradu za doček Nove godine.

Jedna od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, koja je za kratko vreme uspela da napravi totalni haos na muzičkoj sceni, Tea Tairović, ekskluzivno u razgovoru za portal Republika ogolila je dušu i progovorila o brojnim temama pred sam doček Nove 2023. godine.

Na samom početku razgovora, Tea je otkrila koliko je srećna što nastupa večeras, i to baš u Beogradu.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam večeras u Beogradu, nemam toliko često prilike da nastupam pred beogradskom publikom, ali je ovo posebno veče. Meni je Nova godina svaki dan, ali to ne menja činjenicu da će ovo biti najluđa noć - kaže pevačica, pa dodaje:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tea Tairović Nova godina 2023

- Večeras bukvalno gorim! Sve me steže, ne mogu da se pomerim - smeje se Tea.

Pevačica je u nedavnom intervjuu za Republiku istakla da će u najluđoj noći poneti crveni donji veš, međutim, Tea je ipak rešila da ostane tajanstvena po tom pitanju.

- Moram da te razočaram... U stvari, što bih ja tebi to rekla? Možda i jeste, možda i nije crveni veš. Nema potrebe da to otkrijem, ostavimo nešto mašti - rekla je pevačica kroz smeh, pa priznala da sebi neće poželeti dečka u novoj godini.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tea Tairović Nova godina 2023

- Ne, neću sebi poželeti dečka, prvenstveno sebi želim zdravlje i pozitivnu energiju, a sa tim se sve može. Dečko će se naći - otkriva ona.

Kako je ove 2022. godine postigla veliki uspeh, Tea kaže da i dalje ima mnogo ciljeva u svojoj karijeri.

- Imam mnogo ciljeva, to je sigurno jedan veliki koncert pred beogradskom publikom, nadam se da će se to desiti. Za sada neka bude samo to - priznaje Tairovićeva i otkriva da nije žalila za večerašnji stajling, te da će u ponoć čekati poruku od svojih roditelja.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tea Tairović Nova godina 2023

Tea se osvrnula i na ljubomorne koleginice, te istakla da ne zna zbog čega je to slučaj.

- Ne znam o čemu se tu radi, nisam to znala, mada ako to kažu, neka pričaju. Ne gledam u tuđi džep ko je koliko uzeo i gde, neka gledaju malo ove na stranoj sceni, koliko oni uzimaju za jedan nastup, mi smo za njih smešni - zaključuje Tairovićeva za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading