DŽEHVA IZMISLILA DA JU JE STARTOVAO NEJMAR?! Pevačica lažirala prepisku sa fudbalerom zarad popularnosti, pukla bruka!

Autor:

Zabava

02.01.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović nedavno je objavila da joj se fubaler Nejmar javio na Instagramu, međutim kako se saznaje, u pitanju je fotomontaža.

DŽEHVA IZMISLILA DA JU JE STARTOVAO NEJMAR?! Pevačica lažirala prepisku sa fudbalerom zarad popularnosti, pukla bruka!

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović poslednjeg dana 2022. navodno je plasirala lažnu vest da joj je slavni fudbaler Nejmar uputio privatnu poruku na Instagramu.

Kako se saznaje od izvora bliskog pevačici, ona se na ovaj korak odlučila kako bi uzburkala strasti pred svoj novogodišnji nastup ispred Narodne skupštine u Beogradu, ali i da bi u kratkom vremenskom periodu prikupila veliki broj novih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Teodora je celu priču namerno izmislila i plasirala pred sam doček jer je shvatila da će joj to ići u korist. Prvo, kako bi podigla hajp oko novogodišnjeg nastupa, ali i kako bi dobila veliki broj pratilaca iz redova fanova popularnog fudbalera. Iako su mnogi poverovali u ovu priču i skrinšot koji je ona sama objavila na svom Instagram storiju, istina je da je u pitanju samo odlično urađen "edit" ili, kako bi se to narodski reklo, foto-montaža - kaže izvor za Kurir i dodaje:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Teodora Džehverović Nova godina 2023

- Takvu "prepisku" može da napravi svako ko se iole razume u fotošop, a da to nije nikakav problem, moglo se videti i na Tiktoku, gde su mnogi već pravili ovakve foto-montaže. Za razliku od Teodore, njima su se javljali drugi poznati sportisti, glumci, muzičari i ostali. Ova priča je mogla da prođe kod neupućenih, ali kod ostalih - teško. Da je sve izmislila, dokazuje i to što je Nejmar i ne prati na Instagramu, niti zna ko je ona - završava izvor.

Podsetimo, Džehva se pohvalila pratiocima na Instagramu da joj je Nejmar poslao poruku sa emotikonom "aplauza", a da je ona nakon toga ostala šokirana.

Srećna Nova godina svima, idem da padnem u nesvest! - napisala je pevačica, a u razgovoru za Republiku je istakla da nije ni znala o kome se radi:

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović i Nejmar

- Ja sam bila šokirana kada sam videla poruku od njega, bila sam u fazonu: "Ko je sad ovo" i kad sam ušla, rekla sam: "Čekaj, nemoguće", jer ja tog čoveka ni ne pratim. Bila sam u fazonu: "Ja stvarno ovo moram da objavim", možda je glupo za nekoga, ali Nejmar mi je pustio poruku, ljudi - rekla je uzbuđeno Teodora za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

03.01.2023 07:22

Ona stalno izmišlja i laže. Sve za reklamiranje sebe. Jadna je. Jadna pevaljka.