"TEODORA JE PUŠTENA" Prvo oglašavanje Nina Čelebića nakon raskida sa Džehvom, društvene mreže se usijale! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.01.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović i Nino Čelebić nedavno su raskinuli dugogodišnju vezu, iako se pričalo da bi uskoro trebalo da stanu na "ludi kamen".

"TEODORA JE PUŠTENA" Prvo oglašavanje Nina Čelebića nakon raskida sa Džehvom, društvene mreže se usijale! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Teodora Džehverović i košarkaš Nino Čelebić raskinuli su krajem prošle godine, a javnost je za to saznala nakon što su se otpratili sa društvenih mreža. Njih dvoje se ovim povodom nisu oglašavali sve do sada. Iako Teodora i dalje ćuti, Nino je odlučio da prokomentariše raskid sa njom.

Naime, košarkaš je juče proslavio 32. rođendan, a tim povodom je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju na kojoj pozira u vinogradima, obučen u elegatno odelo.

32, ali i dalje svež - napisao je Nino.

 

 

Ispod fotografije su se nizali komentari i čestitke povodom rođendana, a Nino se zahvaljivao pratiocima. Ipak, bilo je i onih koji su ga kritikovali i "savetovali" da ostavi Teodoru na miru.

Nisi ti za Teodoru uopšte i ostavi je na miru. Ti si u tom crnom narko svetu, te demonske muzike, kvariš njenu svetlost mrakom. Njoj treba neko kao ona, pun svetla, života, uspeha. Pusti je samo, za njeno dobro - napisao mu je jedan Teodorin fan.

Republika

Foto: instagram.com/ninocelebic

Nino Čelebić potvrdio raskid sa Teodorom Džehverović

Nina je ova poruka zasmejala, pa je na istu odgovorio i spomenuo Džehverovićevu.

Važi. Puštena je - prokomentarisao je Čelebić uz emotikone koji se smeju.

Podsetimo, potez pevačice i košarkaša odjeknuo je na mrežama, a fanovi Džehverovićeve odmah su počeli da spekulišu i da je došlo do raskida dugogodišnje veze. Teodora je obrisala zajedničke fotografije sa Ninom sa svog profila na pomenutoj mreži, a to je uradio i on.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović i Nino Čelebić raskinuli

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading