SRPSKOG ANALITIČARA IZUJEDALI VLASNIČKI PSI: Oglasila se Veterina Beograd povodom smrti na Kosmaju - razjarene životinje su imale ogrlice sa pločicama!

Autor:

Hronika

04.01.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Radosavljević je nakon napada ubrzo iskrvario i preminuo na licu mesta.

SRPSKOG ANALITIČARA IZUJEDALI VLASNIČKI PSI: Oglasila se Veterina Beograd povodom smrti na Kosmaju - razjarene životinje su imale ogrlice sa pločicama!

Foto: Printskrin/youtube

Analitičar Vladan Radosavljević

Tri psa koja su danas na Kosmaju izujedala čoveka koji je nakon toga preminuo bili su vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu, rečeno je Tanjugu u Veterini Beograd.

Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

Kako je rečeno u Veterini Beograd, tri psa su izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, koje pripada G.O. Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.

Muškarac je nakon napada ubrzo iskrvario i preminuo na licu mesta, i njegovo telo je odvezeno na obdukciju, a njegova žena je teže povređena, rečeno je ranije danas Tanjugu iz MUP-a.

Kako je Tanjugu rečeno u Veterini Beograd, jedan od pasa je rase staford, jedan je mešanac staforda i pitbula, a treći mešanac nejasnog porekla. Sva tri psa se nalaze u karantinu Veterine Beograd.

Republika

Foto: Printskrin/youtube

Analitičar Vladan Radosavljević

Da podsetimo, poznatog analitičara Vladana Radosavljevića danas su na Kosmaju izujedali psi, pa je nesrećni čovek iskrvario na smrt.

Radosavaljević je sa suprugom boravio u vikendici. Otišao je u šetnju i tada su ga napali psi. On je uspeo da pozove svoju ženu, koja je krenula ka njemu, ali kada je stigla, zatekla je izujedano telo Radosavljevića i tri krvava psa. Najviše ujeda imao je po nogama i genitalijama.

Psi su napali i nju i naneli joj teške povrede.

U međuvremenu se pojavila i komšinica koja je tri od, navodno, pet pasa, zatvorila u boks.

- Čovek je bio u sedećem položaju kada su ga pronašli. On je pozvao svoju ženu, koja je došla misleći da mu je loše, ali kad je stigla, već je bilo kasno -  kaže izvor beogradskog medija i dodaje:

- Komšinica koja se zatim pojavila inače vodi računa o kućama u naselju i ponekad ovde hrani pse. Ona je kasnije zatvorila tri psa u boks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milovan

05.01.2023 00:31

Koće da odgovara ili će po navici opština to jest mi građani da plaćamo nečije bahato ponašanje koje nekoga košta života