TEI TAIROVIĆ OTKAZAN NASTUP U TURSKOJ! Pevačica ponovo uhvaćena u aerodromu, pravdala se da je muče LJUBAVNI JADI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.02.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović je za Republiku otkrila da nema vremena za dečka, ali da je zaljubljena i da postoji neko ko joj se sviđa.

Tea Tairović nedavno se našla u centru skandala kada su mediji neprestano pisali da je pevačica ponovo privedena nakon nastupa u inostranstvu. Međutim, kako je objasnila, radi se o nesporazumu, te je celu priču ostavila iza sebe.

Mi smo mladu muzičku zvezdu uhvatili na prestoničkom aerodromu, u trenutku kada se, kao i svakog vikenda, vraćala sa nastupa za koji se, sudeći po bakšišu koji dobija, uvek traži karta više. Ipak, zbog trenutne situacije u Turskoj i stravičnih zemljotresa, Teina svirka je morala da se otkaže.

- Da, morali smo da otkažemo nastup, zapravo pomerili... Šta da kažem, to je velika tragedija, velika tuga i nesreća i žao mi je što se to dešava - istakla je pevačica.

Republika

Foto: Republika

Tea Tairović

Tairovićeva je i za naš portal priznala da nema vremena za ljubav, ali da je zaljubljena i da postoji neko ko joj se sviđa.

- Ma, kakvi! Nema kod mene ništa i nikog kada je ljubav u pitanju... Ima neko ko mi se sviđa, to nisam rekla (smeh). Koči me to što nisam tu, kao da nemam kuću i krevet, nikada nisam kod kuće, tako da samim tim je jako teško da ostvarim neku vezu - priznaje ona, pa dodaje:

Republika

Foto: Republika

Tea Tairović

- Iskreno, ne pada mi sve to teško, jer volim svoj posao, to sam celog života i želela da radim. Fizički jeste naporno, ali ništa što nije rešivo sa dva-tri dana dobrog sna. Biće vremena i za ljubav - zaključuje Tea za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading