NISAM PRESTUPNIK! Tea Tairović otkrila u kom položaju su je držali uhapšenu!

Autor:

Zabava

09.02.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović progovorila o hapšenju u Švedskoj!

Pre nekoliko dana je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Tea Tairović navodno ponovo privedena u Švedskoj, ovoga puta tokom nastupa. 

Detalj koji je dodatno podgrejao istinost ove priče jeste fotografija na kojoj se folkerka vidi s rukama na leđima, zbog čega su se pojavile tvrdnje da ima lisice, dok iza nje stoji osoba za koju je navedeno da je policajac.

Tea Tairović je danas okupljenim novinarima i pred kamerom Republike otkrila šta se sve dešavalo tog dana.

Ona nam je priznala da je bila pod stresom, ali kako kaže već sutradan kada je pogledala  fotografije, videla je da to nema veze sa životom.

- Ja sam osoba koja je jako ispravna po tom pitanju, nisam prestupnik. Ne znam zašto se to vezuje za mene. Ono što me je više razočaralo po tom pitanju je što neko umesto da uživa na nastupu mojih kolega je špijunirao mene iza vrata kako stojim ovako il onako - priča Tea.

Ona je pokazala i kako je tačno stajala. 

- Sad imam bubicu ne mogu da se pomerim, boli me kičma. Stojim ovako da bih se ispravila - navodi pevačica. 

 

Na pitanje da li misli da joj te prijave nameštaju možda ljubomorne kolege s obzirom na to da radi nekada sedam dana u nedelji, ona je naglasila da je pred zakonom čista.

- Ja sam zakonski čista, to ako je neko namestio, hoće da napravi lošu medijsku sliku o meni, ali ne može mi zakonski ništa- izričita je pevačica.

Inače, nekoliko sati nakon što je sporna vest objavljena u medijima, Tea se oglasila iz Bugarske i poručila sledeće:

- Radila sam sve što radim svakog vikenda - pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodno imam lisice, samo da kažem da sam stajala s rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam, ni da vam se sad ovako obratim - rekla je Tea u svom obraćanju na Instagramu.

Da podsetimo, Tea je pre nekoliko meseci privedena u Nemačkoj. Nju je tada uhapsila na aerodromu, finansijska inspekcija.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading