TEA TAIROVIĆ BACILA OKO NA POZNATOG FUDBALERA! Pevačica šokirala priznanjem da ima SIMPATIJU, evo koliko je mlađi od nje!

Autor:

Zabava

24.01.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ne voli previše da priča o svom privatnom životu, Tea Tairović je otkrila da ima simpatiju fudbalera.

TEA TAIROVIĆ BACILA OKO NA POZNATOG FUDBALERA! Pevačica šokirala priznanjem da ima SIMPATIJU, evo koliko je mlađi od nje!

Foto: Instagram.com

Popularna pevačica Tea Tairović osim po svojim hitovima, na estradi je poznata i po svom zanosnom izgledu, a kako sama ističe, i pored mnogobrojnih nastupa, stiže da brine o ishrani i treninzima.

- Stižem da treniram, fizička aktivnost je ključ za dobar izgled - istakla je Tea, pa priznala da je prethodna godina za nju bila dobra, ali da nije bilo lako: 

- Jako lepo je sve prošlo, prezadovoljna sam. Ono što sam poželela, ostvarila sam. Nije bilo lako, psihički je najviše bilo teško. Nemam čelične živce. Volela bih da sam flegmatičnija. Nije uvek lepo pokazivati emocije javno - priznala je pevačica. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tea Tairović

Kada je ljubavni život u pitanju, Tairovićeva je, kao i uvek, htela da ostane tajanstvena, međutim, priznala je da ima simpatiju, i to ni manje ni više nego - fudbalera.

- Solo sam. Morate nekada nekoga negde da upoznate da ne biste bili solo. Ja nemam vremena. Imam jednu simpatiju sa televizije. Sportista je jedan u pitanju, fudbaler. Ne znamo se, mlađi je od mene puno. Ima 20 godina - otkrila je Tea u jednoj emisiji. 

Podsetimo, Tea Tairović je neko ko ne govori često o svom emotivnom životu a jednom prilikom je otkrila da dve godine nije imala intimne odnose.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tea Tairović se zaljubila u fudbalera!


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boki

11.02.2023 22:58

Sponzorusa