RAT REPERA NE JENJAVA! Nakon brutalnih prozivki na račun orijentacije, Devito se oglasio i potkačio Milija, on nije dugo ćutao - pljušte nove ŠOK OPTUŽBE! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.01.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Marko Milivojev Mili ponovo je šokirao javnost šok tvrdnjama o reperu Davidu Ljubenoviću Devitu.

RAT REPERA NE JENJAVA! Nakon brutalnih prozivki na račun orijentacije, Devito se oglasio i potkačio Milija, on nije dugo ćutao - pljušte nove ŠOK OPTUŽBE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

U toku jučerašnjeg dana kao bomba je u javnosti odjeknula rasprava između repera Milija i Devita, koja se nastavila i danas na društvenoj mreži Instagram. Nakon nekoliko prozivki, Devito je danas objavio demanti tvrdnji da je homose*sualne orijentacije, te tako objasnio čitavu zbrku.

- Nisam gej pošto vam je to najveći problem, mislim da je veći problem da neko širi mržnju na osnovu seksualnosti. Podrška za sve moje prijatelje, saradnike, fanove, koji su pripadnici LGBTQ+ populacije, koje ja jako cenim i poštujem. Ne možeš da tražiš da budeš kum prajda, a da pokušaš da nečiju vrednost umanjiš tako što ćeš ga nazivati pripadnikom LGBTQ+ zajednice, bez dozvole i time pokušati da ga uvrediš, ja se nisam uvredio, ja sam umro od smeha - napisao je Devito u objavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEVITO (@devitoanonymo)

 

Nakon reperove objave, ovim povodom odmah se oglasio i Mili, koji je nastavio da proziva svog kolegu, ostavši pri svom stavu i tvrdnjama da je Devito oralno zadovoljio trećeg kolegu na nastupu u Cirihu.

- Niko nije rekao da si gej, možda si bis*ksualan, ja u to ne zalazim, nego da si ga p**** u Cirihu, a glumiš kriminalca i gansta repera - istakao je Mili u okviru svog "storija".

Republika

Foto: Instagram.com/miliofficialbebooo

Mili nastavlja rat sa Devitom na Instagramu

Podsetimo, reper Marko Milivojev Mili je na svom Instagram profilu javno isprozivao kolegu koji, kako tvrdi, peva o ženama, a voli muškarce. Mili je stavio na svoj Instagram stori animiranu sliku muškarca pod maskom, koju na javnoj sceni jedino nosi reper Devito, koji je takođe juče objavio numeru pod nazivom "Mili Mili". Zbog svega ovoga, mnogi su odmah sabrali dva i dva i došli do zaključka da je Marko Milivojev svoju poruku uputio upravo Devitu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading