"OBRUKALA JE OCA, SRAMOTA!" Tei Tairović porasla cena, a komšije osule drvlje i kamenje zbog INTIMNOG SNIMKA i burnih skandala!

Autor:

Zabava

11.02.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mišljenju komšija poznate pevačice, Tea Tairović je zbog brojnih skandala obrukala celu porodicu, a posebno svog oca, Zorana, koji je akademik.

"OBRUKALA JE OCA, SRAMOTA!" Tei Tairović porasla cena, a komšije osule drvlje i kamenje zbog INTIMNOG SNIMKA i burnih skandala!

Foto: ATA Images

Tea Tairović

Tea Tairović u javnosti je postala poznata kao pravi skandal majstor, a nakon što je u medijima osvanuo njen intimni snimak, pevačica ne izbija iz centra pažnje. Od tog momenta joj je, kako se šuškako po estradi, cena nastupa naglo skočila, a danas važi za jednu od najplaćenijih i najtraženijih pevačica, zbog čega je i dobila famozni nadimak "kraljica bakšiša".

Međutim, komšije smatraju da je načinom na koji je stigla do slave obrukala celu svoju porodicu. Kako su istakli, Tea je ugrozila i ugled i kredibiltet svog oca, Zorana Tairovića, koji je inače akademski slikar. Bavio se i komponovanjem i režijom, a takođe je i doktor nauka.

- Ovo je malo mesto, svašta se priča. Jeste ona postala popularna, ali o njenoj prošlosti svi polemišu, a dokaz je znate već koji... Snimak od prošle godine. Nemam komentar na tu sramotu. Koliko znam, nije baš ponosan zbog priča o njegovoj ćerki - rekao je jedan pevačicin komšija za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading