SLAVNI KOŠARKAŠ OTVORENO O EVROLIGI: Navijam za Makabi, Zvezda može da se vrati u trku za Top 8!

Autor:

Sport

11.02.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Teško je predvideti Evroligu, Real Madrid je dobar, Efes može do treće titule, a u trci su Barselona, Olimpijakos, Monako."

SLAVNI KOŠARKAŠ OTVORENO O EVROLIGI: Navijam za Makabi, Zvezda može da se vrati u trku za Top 8!

Foto: Tanjug/AP

Los Anđeles Klipersi izgubili su od Milvoki Baksa u noći između petka i subote, a francuski košarkaš Nikolas Batum nije ulazio u igru. Iskusni krilini igrač je u intervjuu za "Eurohoops" posle utakmice govorio o svojim ciljevima najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

- Vredno radim da bih ostao u NBA ligi. Najteže je ostati ovde, posebno kada dolazite iz inostranstva. Sledeće sezone će mi biti 16. sezona, tako da nikada ne znam hoću li imati priliku da se vratim i igram u Evroligi. Ja sam veliki fan Evrolige, i sada je često gledam - rekao je Batum o potencijalnom povratku u Evropu.

Batum ima i svoj omiljeni tim na Starom kontinetnu.

- Igrao sam u Evroligi pre nego što sam draftovan kao veoma mlad, igrao sam dve sezone, a onda sam se tokom lokauta vratio da igram u Francuskoj. Poznajem tu atmosferu u Evroligi, a odrastao sam kao navijač Makabija. Ako bih ikada birao mesto iz snova, gde bih igrao Evroligu, to bi bio Makabi - istakao je Francuz.

Elitno takmičenje ulazi u dramatičnu završnicu ligaškog dela.

- Teško je predvideti Evroligu, Real Madrid je dobar, Efes može do treće titule, a u trci su Barselona, Olimpijakos, Monako. Šest ekipa može da ostane u tom vrhu, Crvena zvezda može da se vrati u trku. Nikada ne znaš šta da očekuješ u Evroligi, zato i volim da je gledam - poručio je Batum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading