IMAM NESANICE ZBOG TOGA: Milojević OTVORIO DUŠU posle ubedljive pobede!

Autor:

Sport

11.02.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjak crveno-belih sumirao je utiske nakon trijumfa protiv Voždovca.

IMAM NESANICE ZBOG TOGA: Milojević OTVORIO DUŠU posle ubedljive pobede!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Voždovca sa 6:0 (3:0) u meču 21. kola fudbalske Superlige Srbije.

Posle ubedljive pobede, oglasio se i Miloš Milojević, šef stručnog štaba crveno-belih, koji je izjavio da je zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

- Čestitam Voždovcu na fer i korektnoj igri, na dostojanstvenom otporu s obzirom na okolnosti. Svesni smo da je rival ostao rano sa desetoricom i da nam je to olakšalo posao. Ali mi smo od starta bili agresivni, stajali dobro iza lopte. Treba ponavljati ovakve stvari iz nedelje u nedelju. Ne preterujemo kada pobeđujemo i ne plačemo kada je drugačije. To je fudbal, nekad vam da nekada vam uzme, ali ako radite dobro 15, 16, 17 kola, sve dođe na svoje - počeo je Milojević.

Zatim je dodao i da je utisak sa današnjeg meča totalno drugačiji, za razliku od meča protiv Vojvodine.

- Mi smo objektivno gledali i kada nismo pobeđivali na pripremama, i kada smo imali i 30 minuta boljeg fudbala protiv Vojvodine, nego danas... Periode dobre igre, treba da prate i golovi. Zbog toga radimo, naročito na koncentraciji.

Foto: Starsport

Miloš Milojević, trener Crvene zvezde

Iako nijedan napadač nije dao gol, Milojević je izjavio da ne gubi veru u svoje špiceve.

- I dalje verujem da imamo jako dobra dva, tri špica, uključujući tu i Jovana Mijatovića. Kada Pešić i Rakonjac uđu u formu, to će tek biti dobro i golovi će doći.

Za kraj, pričao je i o nastupu Aleksa Viga, koji je odigrao sjajan meč na poziciji desnog beka.

- Nije lako igrati i sarađivati sa Bukarijem koji je nestrukturiran igrač. Vigo se tu uklopio i dobro popunjava “half-spejsove”. Ja sam po prirodi umeren u svemu, ne mislim da nekoga posle dve utakmice treba dizati u nebesa... Nekada vam jednostavno odgovara krilo protiv koga igrate.. Imam nesanice ko da igra na desnom beku, Vigo je dobar igrač, Nikolić, ne zaboravite da imamo i Gobeljića...

Posle ove pobede, Crvena zvezda je uvećala bodovnu razliku u odnosu na Partizan, koja trenutno iznosi 11 bodova, makar dok crno-beli ne odigraju svoj meč protiv Mladosti, koji je na programu večeras od 18 časova i 30 minuta. Sa druge strane, Voždovac ostaje sedmi na tabeli.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO