MILOJE DIŽE EKIPU! Trener Zvezde OTKRIO šta traži od svojih igrača!

Autor:

Sport

10.02.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba crveno-belih jasan je pred gostovanje na "krovu".

MILOJE DIŽE EKIPU! Trener Zvezde OTKRIO šta traži od svojih igrača!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde nisu počeli prolećni deo sezone onako kako su zamislili.

Crveno-beli su u 20. rundi Mozzart bet Superlige Srbije remizirali sa Vojvodinom (1:1), a u vikendu pred nama tim sa Marakane čeka gostovanje Voždovcu (subota, 14.00).

Pred ovaj meč medijima se obratio šef stručnog štaba Crvene zvezde Miloš Milojević, a prvo se dotakao podloge na terenu Voždovca.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Miloš Milojević

 

Teško je ući u presing, teško je oduzeti loptu, ako je prvi dodir dobar, ali fudbal je fudbal i igralo se i na gorim terenima. Nisam ljubitelj veštačke podloge, iako sam puno puta igrao na njima sa svojim ekipama, ali bolje i takav teren koji je ravan, nego loš travnati. Nije nam to problem, kako nama, tako i njima, iako su se oni više navikli, ali mi smo odradili par treninga na našem terenu sa veštačkom travom i mislim da će nam to dosta značiti - istakao je Milojević, pa se posvetio i potencijalnom početnom sastavu:

- Ne bih otkrivao to dan pre utakmice, ali postoji mogućnost da ih obojicu vidimo na terenu. Možda od početka, možda u toku utakmice, a pozvao bih navijače da dođu, pa da vide.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

 

Dodao je i da veruje u tim koji je igrao protiv Vojvodine i pored toga što uspeha na tom meču nije bilo.

- Verujem u izbor startne postave sa te utakmice. Možda dođe do malih promena, ali mislim da izbor nije diskutabilan, jer smo bili bolji u svim segmentima igre. Fudbal se igra zbog golova, u tome moramo da budemo bolji sutra, svesni smo toga, ali smo radili na tome i imamo priliku da pokažemo to protiv Voždovca. Ako budemo radili ono što treba, neće biti problema.

Za kraj, otkrio je i šta očekuje i želi od svojih igrača.

- Želeo bih da promene govor tela, da budu srećniji. Igraju u najboljem klubu u Srbiji, najbolja su ekipa poslednih pet godina, pet puta u Evropi i nema razloga da budu nesrećni, da osečaju pritisak i opterećenje. Želim maksimalan pristup i na treningu i na utakmici i to je ono što očekujem, a kada se to ispuni, nemam problem da preuzmem odgovornost - zaključio je Miloš Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading