TOTALNA DOMINACIJA ZVEZDE: Crveno-beli šesticom PONIZILI Voždovac!

Autor:

Sport

11.02.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna predstava izabranika Miloša Milojevića.

TOTALNA DOMINACIJA ZVEZDE: Crveno-beli šesticom PONIZILI Voždovac!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Voždovac sa 6:0 (3:0) u prvom meču današnjeg programa u Superligi Srbije.

Ključan trenutak susreta je viđen već u 10. minutu meča, kada je Matija Đorđević u kaznenom prostoru srušio Aleksandra Pešića, Zvezda je dobila penal, a štoper domaćina crveni karton, nakon asistencije VAR-a.

Penal je u pogodak realizovao Gelor Kanga, a od tog trenutka je postojao samo jedan klub na terenu. Bukari je samo četiri minuta kasnije povisio na 2:0, a već u 23. je Ivanić uposlio Kataija, koji je rutinski povećao prednost. Tim rezultatom se otišlo i na poluvreme, nakon što je gol Bukarija u nadoknadi poništen zbog ofsajda.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol na Voždovcu

Gde je stala u prvom, Zvezda je nastavila u drugom delu. Aleks Vigo se upisao u strelce u 64. minutu, u 76. je strelac bio Kangva, a konačan rezultat je u 82. minutu postavio Mirko Ivanić, čime je zaokružio sjajno popodne crveno-belih na "krovu".

Posle ove pobede, izabranici Miloša Milojevića su povećali bodovnu razliku u odnosu na Partizan na 11 bodova, sve dok crno-beli ne odigraju svoj meč danas protiv Mladosti GAT, koji počinje u 18 časova i 30 minuta.

Sa druge strane, Voždovac ostaje na sedmom mestu na tabeli Superlige Srbije.

Voždovac - Crvena zvezda

0:6 (0:3)

Tok meča:

Kraj meča, Crvena zvezda je slavila sa 6:0.

83. minut - Velika šansa za Voždovac, Pantović je šutirao, ali preko gola Milana Borjana.

82. minut - GOOOOL! Mirko Ivanić je strelac posle kornera, Zvezda maltretira rivala.

 

 

76. minut - GOOOOL! Kangva je strelac, Zvezda vodi sa 5:0. Krunić, koji je u međuvremenu zamenio Katića zbog povrede, odbranio je šut, ali se lopta odbila do Kangve, koji je zatim ubacuje u praznu mrežu.

71. minut - Nova dvostruka izmena u crveno-belima. Na teren je ušao Rakonjac, kome je ovo derbi u Zvezdinom dresu, a na teren je ušao i Stefan Leković, umesto Strahinje Erakovića.

67. minut - Prečku je pogodio Mirko Ivanić. Posle kornera je Zvezdin kreativac šutirao glavom, ali je lopta završila na prečki.

 

 

64. minut - GOOOOL! Aleks Vigo je strelac! Lopta se posle jednog šuta odbila do Viga, koji je udarcem od zemlju prevario Katića i doneo crveno-belima četiri gola prednosti.

61. minut - Dvostruka izmena u 60. minutu za Crvenu zvezdu. Izašli su Kanga i Bukari, a na teren su ušli Mitrović i Kangva.

52. minut - Nova prilika za fudbalere Miloša Milojevića, Katić je izleteo u prazno, ali se Ivanić i Pešić nisu najbolje snašli, pa ostaje 3:0. U sledećem napadu šansa za Kataija, ali je i on šutirao pored gola.

49. minut - Prva prilika u drugom delu, Katai je šutirao, ali je Katić sprečio pogodak.

46. minut - Videli smo dve izmene na poluvremenu. Veljko Nikolić je ušao za Crvenu zvezdu umesto Srđana Mijailovića, dok je u Voždovcu Ajdinović zamenio Neškovića.

Počelo je drugo poluvreme!

Kraj prvog poluvremena, Crvena zvezda vodi sa 3:0, posle golova Kange, Bukarija i Kataija.

46. minut - Bukari je postigao evrogol, ali je on poništen zbog ofsajda. Gledao se i VAR, delovalo je da je Ivanić bio u dozvoljenoj poziciji, ali je na kraju ipak odlučeno da se gol poništi.

43. minut - Prilika za Aleksandra Pešića, ali je njegov udarac glavom, posle centaršuta Azarova, završio pored gola.

32. minut - I dalje Crvena zvezda napada, sa druge strane Voždovac ne uspeva ni da puno puta pređe na Zvezdinu polovinu.

 

 

23. minut - GOOOOL! Crvena zvezda vodi 3:0 na Voždovcu, neverovatna asistencija Ivanića, koju u gol pretvara Aleksandar Katai.

 

 

20. minut - GOOOOL! Bukari je pogodio na sjajno dodavanje Kange, Zvezda duplira prednost posle samo četiri minuta.

19. minut - Neverovatna šansa za Pešića. Bukari je šutirao, Katić odbranio, udarac Kataija je izblokiran, a zatim je Pešić promašio iz nemoguće pozicije.

 

 

15. minut - GOOOOL! Crvena zvezda vodi, strelac je Gelor Kanga iz penala.

12. minut - Crveni karton za Voždovac! Gledao je Trifković VAR i odlučio je da za skrivljeni penal pokaže crveni karton Đorđeviću.

10. minut - Penal za Crvenu zvezdu! Oboren je Aleksandar Pešić, crveno-beli će imati veliku priliku da povedu.

5. minut - Šutirao je Aleks Vigo, posle centaršuta Azarova, ali je Katić rutinski odbranio ovaj udarac.

3. minut -  Zvezda je prvi put pripretila, šutirao je Mijailović, ali je njegov udarac izblokiran.

1. minut - Meč je počeo minutom ćutanja za žrtve zemljotresa u Turskoj i Siriji.

Počeo je meč na Voždovcu!

Poznati su sastavi za ovaj duel:

VoždovacKatić, Damjanović, Daničić, Ivezić, Matić, Mijailović, Nešković, Novevski, Pantović, Teodorović, Đorđević

Crvena zvezdaBorjan, Azarov, Dragović, Eraković, Aleks Vigo, Mijailović, Bukari, Ivanić, Kanga, Katai, Pešić

UVOD

Fudbaleri Voždovca i Crvene zvezde odigraće prvi meč subotnjeg programa u okviru 21. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli u ovaj meč ulaze poljuljanog samopouzdanja, nakon što nisu uspeli da na svom terenu savladaju ekipu Vojvodine u meču prvog kola prolećnog dela sezone, čime je bodovna razlika u odnosu na drugoplasirani Partizan pala na osam bodova.

To je bio tek treći meč ove sezone, nakon Partizana i TSC-a, u kom izabranici Miloša Milojevića nisu upisali pobedu, pa je jasno da na krovu "TC Stadion" imaju imperativ pobede.

Sa druge strane, Voždovac je pobedom započeo drugi deo sezone, pošto su minimalnim rezultatom slavili u Kragujevcu, protiv ekipe Radničkog. Voždovac je trenutno sedmi, čak 11 bodova više u odnosu na Kolubaru koja je prva ispod crte za ulazak u plej-of Superlige, ali će svakako fudbaleri Nikole Puače pokušati da zagorčaju život Zvezdi i dodatno zakomplikuju trku za titulu.

Meč na Voždovcu će suditi Dejan Trifković.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading