PRIJA PUKLA ZA STAJLING 60.000 EVRA! Pevačica prošetala aerodromom bez trunke šminke, svi gledaju u njene skupocene krpice! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.02.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović vratila se sa nastupa, a na aerodromu "Nikola Tesla" da i dalje najviše novca troši na šoping.

PRIJA PUKLA ZA STAJLING 60.000 EVRA! Pevačica prošetala aerodromom bez trunke šminke, svi gledaju u njene skupocene krpice! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović gotovo svakog vikenda nastupa po inostranstvu, te ne čudi što smo je danas uhvatili upravo na aerodromu "Nikola Tesla", dok se vraćala sa svirke. Pevačica je svojim prisustvom izmamila gotovo sve znatiželjne poglede, ali se ona nije preterano obazirala na to.

Naime, Prija je odmah po sletenju upalila svoj telefon i krenula da se dopisuje, ne mareći što svi gledaju u nju. Mnoge je oduševio i njen stajling, jer se mlada pevačica pojavila u skupocenoj bundi od nerca, čija cena dostiže i neverovatnih 50.000 evra. Za tašnu poznatog brenda, Aleksandra je morala da iskešira oko 8.000 evra, dok je za firmirane naočare dala oko 500, ispod kojih nije imala ni trunku šminke.

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović priznala je svojevremeno da najviše para troši upravo na garderobu.

- Uglavnom najviše novca trošim na šoping i to mi svi zameraju, ali otkad imam dete, trudim se da bolje raspolažem novcem - objasnila je ona jednom priliku za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miljan J

12.02.2023 17:09

Za 5000€ kupiću vam istu ovakvu ako ne i kvalitetniju

Vesna

12.02.2023 20:05

To su tipicne neobrazovane skorojevicke,kojima jos viri luk iz dupeta,uzas jedan sta sve gledamo