INDI PROŽIVLJAVA NOVU DRAMU! Nakon skandalozne tuče sa Editom i muke sa SILIKONOM, pevačica prikovana za krevet! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.02.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi Aradinović je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako prima infuziju, što je odmah zabrinulo njene fanove.

INDI PROŽIVLJAVA NOVU DRAMU! Nakon skandalozne tuče sa Editom i muke sa SILIKONOM, pevačica prikovana za krevet! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Indira Aradinović, poznatija pod umetničkim imenom Indi, proteklih nedelja našla se u epicentru skadnala kada se nasred ulice potukla sa svojom sestrom Editom, a sada se u njenom životu, sudeći po njenoj poslednjoj objavi na društenoj mreži Instagram, dešava nova drama.

Naime, pevačica je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako prima infuziju, što je zabrinulo sve njene fanove, pogotovo jer je samo nekoliko dana ranije otkrila da mora hitno na operaciju, jer joj je silikon u grudima napravio problem.

- Idem u utorak na operaciju, moram. Posle toga ću odmarati, disciplina mora stroga - rekla je ona i dodala da će ovog puta ugraditi veće implante:

Republika

Foto: instagram.com/indy_ara_indira

Indi završila na infuziji

- Ja nisam to htela, nisam bila za to da broj veće stavim, ali hirurg me je posavetovao, pa ću to uraditi - istakla je Indi.

Indi je, podsetimo, bila tema mnogih naslova kada je snimak na kojem se fizički obračunava sa rođenom sestrom, pevačicom Editom Aradinović, procureo u javnost. Nakon toga, pevačica je ponovo šokirala javnost priznanjem da ima problema u braku i da se razvodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

12.02.2023 20:07

E pa stvarno me zabole dupe za ove cigansture,fuj