EDITA PREKINULA ĆUTNJU! Nakon skandalozne tuče sa sestrom Indi, pevačica progovorila: Dve PIJANICE ispred supermarketa! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2023

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestre Indi i Edita Aradinović potukle su danas se nasred ulice!

EDITA PREKINULA ĆUTNJU! Nakon skandalozne tuče sa sestrom Indi, pevačica progovorila: Dve PIJANICE ispred supermarketa! (FOTO)

Foto: ATA Images

Edita Aradinović

Danas je kao bomba odjeknula vest da su se sestre Indi i Edita Aradinović potukle nasred ulice. Šokantni snimak u kojem se pevačice tuku i guraju mnoge je ostavio bez teksta, a nakon Indi, ovim povodom oglasila se i Edita, koja nije bila nimalo smerna, za razliku od njene sestre.

- Braćo i sestro! Drugari, drugarice! Dušmani, vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkciošu i nefunkciošu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave, i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijemo, al' valjano, pošto smo ovde k'o dve pijanice ispred supermarketa. Bilo kako bilo, ni ja ne dam na nju, kao ni ona na mene. Šta je po sredi, za to stvarno treba da vas boli "patka". Uživajte, volim vas - napisala je Edita u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Edita Aradinović se oglasila nakon tuče sa sestrom Indi

Podsećanja radi, pevačice i sestre Indi i Edita Aradinović potukle su se nasred ulice i razmenjivale teške udarce usred dana, dok je prolaznik na sve načine pokušao da ih razdvoji. Na snimku se vidi kako se valjaju po ulici, tuku i svađaju, a jednom trenutku Edita se prodrala na Indi. "Daj mi telefon", viknula je, da bi isti završio bačen par metara dalje. Nastavile su gurkanje, kada je u jeku svađe uletela i njihova majka koja je pokušala da smiri situaciju, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading