OVO NIJE PRVA TUČA INDI ARADINOVIĆ! Pevačica se makljala pred svima sa Minom Kostić zbog istog FRAJERA, svi su brujali o ratu koleginica! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi Aradinović i Mina Kostić su se 2008. godine potukle na sceni jednog festivala, dok su ih kolege šokirano gledale.

OVO NIJE PRVA TUČA INDI ARADINOVIĆ! Pevačica se makljala pred svima sa Minom Kostić zbog istog FRAJERA, svi su brujali o ratu koleginica! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Indi Aradinović se danas nasred ulice potukla sa svojom sestrom Editom, međutim, ovo nije njena prva tuča. Naime, iako se ranije naširoko pisalo o sukobu poznatih sestara, Indi se pre 15 godina fizički sukobila sa koleginicom Minom Kostić.

Incident se dogodio 2008. godine na generalnoj probi za "Grand" festival pred kolegama i novinarima. Pevačice su se, kako su tada pisali mediji, sukobile zbog Mininog bivšeg vanbračnog supruga Tike, sa kojim je Indi tada bila u vezi.

Snimak skandalozne tuče kružio je internetom, a njih dve su se bez blama čupale pred svima i psovale, a uskočio je i Đole Đogani kako bi ih smirio. Mina se nakon toga oglasila i rekla da ju je Indi provocirala, a onda i da je na nju skočila, kako je rekla, kao slon.

- To je bilo namešteno, ona je nasela na priču novinara. Neću da joj spominjem ime, neću da joj dajem na važnosti, svi znaju o kome se radi. Ja se zbog toga kajem i mnogo mi je žao što sam tada tako odreagovala, ali pošto sam tad bila u jednoj specifičnoj situaciji, prošla sam kao bos po trnju jer sam verovala svim tim ljudima. Verujete nekom i taj neko vam sve uzme na pravdi Boga. Priča da smo se posvađale zbog tog muškarca nema veze za životom, niti to mene interesuje. Ja kad stavim tačku na ljubav ili na prijateljstvo, kod mene više nema povratka - rekla je Mina jednom prilikom za medije, a Aradinovićeva je stala uz izjavu svoje koleginice:

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Mina Kostić

- Stojim uz Mininu izjavu, to je tačno. Ja sam bila jako mlada, neiskusna i nasela sam na tuđu manipulaciju. Tema našeg razgovora pre tuče je bila pesma sa festivala, ne muškarac - istakla je Indi za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading