OGLASILA SE INDI NAKON TUČE SA SESTROM! Skandal drma estradu, pevačice se potukle nasred ulice - evo šta je rekla za Editu! ŠOK!

Autor:

Zabava

26.01.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestre Indi i Edita Aradinović potukle su se nasred ulice, a ceo skandal ostavio je javnost u šoku!

OGLASILA SE INDI NAKON TUČE SA SESTROM! Skandal drma estradu, pevačice se potukle nasred ulice - evo šta je rekla za Editu! ŠOK!

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da su se sestre Indi i Edita Aradinović potukle nasred ulice. Šokantni snimak u kojem se pevačice tuku i guraju mnoge je ostavio bez teksta, i dok je Edita sve vreme nedostupna za komentar, Indi se oglasila nakon skandala i kratko prokomentarisala celu situaciju.

- Nemam komentar povodom snimka koji je objavljen, sa Editom sam u odličnim odnosima - istakla je pevačica za Informer.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Indi Aradinović

Kako se zaključuje, Indi je od sestre tražila da joj vrati telefon, a u tom momentu Edita vidno besna baca telefon nekoliko metara dalje. Pevačice su nastavile da se guraju, te su nakon hoškanja obe završile na betonu, nastavljajući da se rvaju i tuku. Kako pišu mediji, tuču je zaustavila njihova majka. Edita je je otišla u stan, a Indi je sela u svoj automobil i uputila se u nepoznatom pravcu.

Podsetimo, sestre Aradinović su i ranije ulazile u sukobe. Jedno vreme nisu ni razgovarale, ali su, kako su obe pričale, uspele da reše nesuglasice i izglade odnose.

Republika

Foto: ATA Images, ST/N. Pančić

Edita i Indi Aradinović se potukle!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading