MENI RASPOLOŽENJE ZAVISI OD MUŠKARCA! Zorannah progovorila o aferi sa Nućijem, zaradama na Tik Toku! Otkrila i da li bi snimala rijaliti 24 sata!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Zorannah izričita da ne priča o svom privatnom životu!

Influenserka i blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zoranah pojavila se sinoć na dodeli MAC nagrada i tom prilikom progovorila o svom životu i otkrila koliko joj smeta što se njeno ime provlači po naslovima u medijima.

- Ne pričam na tu temu nikada i baš se trudim da privatan život držim za sebe i Smeta mi i ne smeta, zavisi od dana - jasna je. 

Ona je progovorila i o aferi sa Nućijem.

To za Nućija mi je smešno jer on je jako dobar i preduhovit dečko. Ne znam zašto nas povezuju. Nije skroz moj tip - rekla je i dodala da mu fali možda bolje oblačenje, što mu je kako kaže i rekla.

Zoranah je pred kamerama Republike otkrila da li postoji neki muškarac u njenom životu. 

- Kod mene uvek nešto postoji, ali o tome ne pričam - izričita je.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorana Jovanović Zoranah

Kako priznaje, raspoloženje joj zavisi od muškarca.

- Meni raspoloženje zavisi od muškarca, ali ima i raznih drugih stvari koji me čine srećnom - rekla je i dodala.

Zoranah je otkrila kakva je u vezama i da li je popustljivija od muškarca.

- Zavisi od horoskopskog znaka partnera - rekla je i dodala da ne veruje slepo u horoskop, ali veruje da su neke karakteristike deo nas zarad znaka. 

Influenserka je priznala kakva je kada je ljuta i kada se s nekim posvađa. 

- Zavisi da li želim da ostanem prijatelj s nekim ili ne želim što je bio slučaj u mnogim slučajevima, ja se ni ne svađam, samo se sklonim i ne komuniciram više - rekla je.

Ona je otkrila da li tada menja stav prema prijateljstvu i ljudskim odnosima uopšte. 

- Uporno pričam ne primam više nove ljude u svoj život i uvek me to dočeka na druga vrata i uleti mi neko u život. Ne obazirem se na prošlost i ne kajem se nizašta. Sve što se dešava u životu, dešava se s razlogom. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorana Jovanović Zoranah

S obzirom na to da je Sajsi MS na MAC dugo krila trudnoću od javnosti i sada je na MAC nagradama pokazala trudnički stomak, Zoranah je otkrila da li bi i ona krila trudnoću poput pevačice ukoliko bi bila trudna.

-  Smatram da je jako je teško biti majka u javnosti jer šta god uradiš ne valja, tako da ne ne znam, ne razmišljam još o tome.

Blogerka je priznala na šta najviše troši novac.

- Na garderobu - iskrena je. 

S obzirom na to da se priča kako se od Tik Toka zarađuje ogroman novac, ona je otkrila da li je to istina.

- Ne kod nas. Čula sam da kada se radi lajv, vrte se velike pare, ja nisam nešto aktivna na tome. Ali to nije ništa spektakularno.

Zoranah je otkrila i da li bi snimala rijaliti 24 sata i da li bi morala posebna suma novca. 

- Ako je u pitanju rijaliti koji mene pratio možda. Sigurno ne bih pristala za bilo šta jer time puštaš nekoga da te prati ceo dan, ulaziti u tvoju intimu. Sve ima svoju cenu. Sa druge strane,  imam svoj rijaliti na jutjubu, ali mogu da doziram koliko i šta ćeš da ubacuješ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading