KAROLINA POSLE OSAM GODINA PONOVO U SRBIJI: Pojavila se na dodelama MAC nagrada i očarala sve! Najavila i povratak na našu muzičku scenu! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karolina Gočeva oduševila na MAC nagradama kako stajlingom, tako i izgledom!

Makedonska pevačica Karolina Gočeva pojavila se sinoć na najvećem mužičkom događaju u regionu Music Awards Ceremony (MAC), što je bilo njeno prvo pojavljivanje u Srbiji posle osam godina.

Početkom 2000-ih godina Karolina je bila jedna od najprepoznatljivih muzičkih imena u regionu. Ali, dugi niz godina pevačica svoj muzički ukus promoviše mnogo više u Makedoniji, dok publika u Srbiji nije imala mnogo prilike da je vidi u javnosti. Sve do sinoć, kada je svojom pojavom i stajlingom očarala sve. Ona je za crveni tepih odabrala prozirnu dugu haljinu sa dubokim šlicevima i prorezima na rukavima i dubokim dekolteom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Karolina Gočeva

Karolina je pred kamerama Republike otkrila da planira povratak na našu muzičku scenu.

- Nisam bila u vašim medijima zato što sam poslednjih osam godina radila albume na makedonskom i imala sam malo drugačije projekte. Malo sam odmarala od pop muzike. Ali sada spremam pop album i na makedonskom i na srpskom, pa verujem da će me biti više - rekla je Karolina.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dušan

30.01.2023 16:36

Možda jeste največa makedonska zvezda ali i Karolina Gočeva je karana od Ćazima. Bruka i sramota.

Nikola

31.01.2023 10:59

@Dušan - Tako je bilo vekovima, tako je i danas. Opet Albanci pojahali Makedonke. Karolina nije izuzetak.

Kristina

01.02.2023 18:51

Pa šta ako je Karolina dobila svoje od Ćazima. Nije ona prva pevačica koja je pala na njegov šarm. Mi Makedonke volimo Albance jer su najbolji jebači. Eto sad znate.

ja06

06.02.2023 08:11

Opa bato. Znači Ćazim je ševio i makedonsko devojče.