MITAR MIRIĆ SE VRATO POROKU! Folker mora prijatelju da vrati pare, mesecima pio na crtu, ZABRANILI mu ulaz u kafanu!

Autor:

Zabava

26.01.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom sam vozio pijan, pa sam imao udes. Od 2005. popijem ponekad, nikad ne preterujem, pričao je ranije pevač!

MITAR MIRIĆ SE VRATO POROKU! Folker mora prijatelju da vrati pare, mesecima pio na crtu, ZABRANILI mu ulaz u kafanu!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Mitar Mirić

Folk pevač Mitar Mirić, po svemu sudeći, vratio se starom poroku, pa je opet počeo da pije, ali ovoga puta na crtu! Kako Republika saznaje, pevač je ostavio poveći dug kod prijatelja koji godinama drži kafanu u beogradskom naselju Palilula, a kako mu je dosad tolerisao veresiju, pokoškali su se kad ga je opomenuo da sve plati. Kako smo saznali, Mirić je posle kraće rasprave s vlasnikom izleteo besan iz lokala, da bi mu ovaj dobacio da više ne dolazi.

- Mitar je ranije često umeo da pretera s pićem. Pravio je haos kad popije jer ga uvek udari na veselje i lepo raspoloženje, ali ga narod voli. On odavno priča da nema poroke, da ne pije i da se ne kocka, ali ga ljudi non-stop viđaju po kafanama. Zna ga ceo grad, a ovaj čovek, koji mu je zabranio da dolazi kod njega u kafanu, dugogodišnji mu je prijatelj - otkriva nam izvor na početku i dalje dodaje da je Mitra nekoliko puta opomenuo da izmiri dug pre nego što mu je zabranio ulaz:

Foto: ST/Dragan Kadić

Mitar Mirić

- Mitar je s vlasnikom u odličnim odnosima, oni su kao braća i zato mu je na početku tolerisao neplaćanje. Kad je Mitar redovno počeo da svraća i da pravi veće račune, počeo je da ga opominje, al' bi se svaki put završio na tome da će Mirić da plati sledeći put. Kad se pre nekoliko dana zapio s društvom, opet mu je skrenuo pažnju da bi Mirić rekao: "Što si toliko dosadan, platiću ti! Odoh u drugi lokal da me niko ne maltretira dok sedim!" Tad je gazda pobesneo, pa mu je rekao na izlasku da se više ne vraća.


Inače, Mitar je nedavno u jednoj emisiji govorio da je godinama pio, ali da je prestao posle udesa koji je imao 2005. 


- Godinama nisam pio. Ne zato što mi smeta ili nešto slično, već zato što sam rano počeo i valjda mi je dosadilo. Imao sam jedan udes 2005, posle čega sam seo i razmislio. Bio sam u Brčkom, zapili smo se na nekoliko mesta i saobraćajka se desila kad smo krenuli nazad. Sva sreća, pa sam bio sam na putu i niko mi nije išao u susret, tako da je veća tragedija izbegnuta. Svi smo mi imali neke poroke, ali bitno je shvatiti na vreme da se klonimo nečega ako vidimo da nam smeta i da nas ugrožava. Sad cugnem samo ponekad, nikad ne preterujem - objasnio je pevač.


Pokušali smo da stupimo u kontakt s Mirićem da bismo saznali više detalja o incidentu s vlasnikom lokala, ali on nije odgovarao na naše pozive do zaključenja broja.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Mitar Mirić se vratio poroku

Demolirao apartman u Australiji


Nedavno su isplivale informacije o tome kako se Mitar Mirić jednom prilikom na turneji toliko napio da je sipao piće u električne uređaje u hotelskoj sobi.


- Kad je Mitar najviše pio, čovek nije mogao da ga prepozna, umeo je da bude baš neodgovoran. Tada, na toj australijskoj turneji, toliko je zadavao glavobolje organizatoru da je čovek hteo da prekine saradnju i otkaže sve koncerte iako su karte bile rasprodate. Čovek je otišao da vidi o čemu je reč, a kad je ušao u apartman, zatekao je haos. Mitar je, ko zna čime, napravio ogromnu rupu s gornje strane televizora i sipao dva litra soka unutra. Sok se izlio i na pod i napravio karambol. U sobi gde je spavao bile su i ugašene cigarete na tepihu, ceo stan je bio urnisan. Organizator je vikao na Mitra, a on se pravdao da se ničeg ne seća, pa se onda izvinjavao. Tad su se dogovorili da više ne sme ni kap alkohola do kraja turneje da okusi, inače raskidaju ugovor - rekao je tada upućen izvor.

Mitar: Najviše sam voleo viski i špricer

Mirić kaže da je svojevremeno najviše po kafanama voleo da pije špricer i viski.

- Mogao sam uvek sve da pijem od alkohola, ali sam voleo da naručujem najviše viski ili šricer, posebno kad sam u dobrom društvu, pa onda lepo gustiram. Estrada je takva, povuče vas kafana, alkohol i poroci, ali ako ste čvrsti u glavi, nećete da zaglibite. Treba se opustiti, ali treba imati i meru.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading