IVA PROGOVORILA O DEČKOVIM MILIONIMA! Grgurićeva priznala koliko troši partnerovog NOVCA, pa otkrila kako uvek nađe BIZNISMENE: Studenti još imaju da UČE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.01.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i voditeljka iskreno progovorila o dečku i trudnoći.

IVA PROGOVORILA O DEČKOVIM MILIONIMA! Grgurićeva priznala koliko troši partnerovog NOVCA, pa otkrila kako uvek nađe BIZNISMENE: Studenti još imaju da UČE! (VIDEO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Iva Grgurić

Iva Grgurić zasijala je u beloj toaleti na crvenom tepihu Music Awards Ceremony i tom prilikom otkrila da iako ne zna da peva, kupatilo je njena sigurna zona, a onda progovorila i o svom novom dečku i navodima da je u drugom stanju.

- To su gluposti, ja sam se probudila kada sam videla da novine to pišu, milion poziva, ja sam se šokirala. Nije istina, kada bude bilo istina ja ću sama reći. Sada trenutno mi to nije u planu, što ne znači da neće biti, sve bih dala da mogu uzeti svoje dete u naručje, ali još uvek ne - kaže Iva i otkriva da li troši milione svog dečka:

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Iva Grgurić o dečku

- Ne, ne trošim. Mi smo jako racionalni, nisam sa njim samo zbog novca, nego sam sa njim iz čiste ljubavi, nema tu nikakvog interesa.

Iva je tom prilikom otkrila i kako nikada ne nađe nekog studenta, već uvek one sa dubljim džepom.

- Pa studenti još moraju da uče, a ovi koji su završili studije su ti pravi. Ovaj jeste mlađi, ali je mnogo iskusniji i zreliji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading