"BILO, PA PROŠLO!" Šok pravdanje Indi Aradinović nakon skandala sa Editom: Logično je da se POTUČEMO!

Autor:

Zabava

26.01.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča Indi i Edite Aradinović danas su glavna tema svih medija zbog skandalozne tuče, koja se desila danas nasred ulice usred bela dana.

"BILO, PA PROŠLO!" Šok pravdanje Indi Aradinović nakon skandala sa Editom: Logično je da se POTUČEMO!

Foto: ST/D. KADIĆ

Indi Aradinović

Sestre i pevačice Indi i Edita Aradinović danas su se potukle nasred ulice i tako šokirale javnost snimkom njihove tuče koji kruži internetom. Iako prvo nisu htele da se oglašavaju na ovo temu, Edita je prekinula ćutnju i istakla da su kao "dve pijanice ispred supermarketa".

Braćo i sestro! Drugari, drugarice! Dušmani, vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkciošu i nefunkciošu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave, i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijemo, al' valjano, pošto smo ovde k'o dve pijanice ispred supermarketa. Bilo kako bilo, ni ja ne dam na nju, kao ni ona na mene. Šta je po sredi, za to stvarno treba da vas boli "patka". Uživajte, volim vas - napisala je Edita u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ATA Images, ST/N. Pančić

Indi i Edita Aradinović

Nedugo zatim, iako je najpre izjavila da nema komentar, Indi se oglasila na svom Instagram profilu i poručila da je sasvim logično da dođe do "fajta" u porodici.

- Dragi moji pratioci i mediji, da ne bih svima ponaosob odgovarala: Što se tiče novonastalog snimka koji kruži portalima i mrežama... Svaka porodica ima lepe i ružne momente. Znajući da smo obe emotivne, energične, temperamentne i najbitnije od svega iskrene, rođene u istom znaku, logično je da nekad dođe do porodičnog fajta. I nama je ovo mnogo smešno posle svega. Bilo, pa prošlo! Nas dve smo zauvek sestre bićemo jedna za drugu uvek tu, jer se volimo najviše na svetu. U normalnim smo odnosima, ali ne obećavamo da opet neće do nekog "fajta", možda čak i lajv. Vole vas Aradinovićke - napisala je Indi na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/indy_ara_indira

Indi Aradinović se oglasila nakon tuče sa sestrom Editom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Трифун

26.01.2023 23:37

Цигањска посла