INDIRA ARADINOVIĆ PROGOVORILA O RAZVODU: Pevačica otkrila zašto je OBRISALA zajedničke fotografije sa mužem! SADA JE SVE JASNO!

Autor:

Zabava

08.02.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indi Aradinović iskreno o problemima u braku!

INDIRA ARADINOVIĆ PROGOVORILA O RAZVODU: Pevačica otkrila zašto je OBRISALA zajedničke fotografije sa mužem! SADA JE SVE JASNO!

Foto: Instagram.com

Indi

Pevačica Indira Aradinović Indi pre nekoliko meseci svom izabraniku izgovorila je sudbonosno "da" i stupila u bračni odnos.

U emisiji Amidži šou govorila je o braku, bračnim problemima, ali i redovnim putovanjima na relaciji Srbija-Danska.

- Moj brak je na stendbaju trenutno. On je u Danskoj, ja sam ovde, on tamo živi i radi, videćemo. Ako uspe, uspelo je, a ako ne, Bože moj. Probali smo, videli, ne ide i to je to - rekla je Indira.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Indira Indi Aradinović

Nedavno je na svom Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom kada je domaća javnost brujala o njenom iznenadnom razvodu. Pevačica je objasnila šta je bio razlog za takav postupak.

- Mnogo me je nervirao, posvađali smo se i odlučila sam da obrišem sve. Prezime sam vratila zato što me svi znaju po mom prezimenu, a ne kao Đurđević, mada sam u dokumentima Đurđević. Još uvek - rekla je pevačikca kroz smeh.

 

 

Da podsetimo, Indi je nedavno bila u središtu skandala kada se potukla sa sestrom Editom Aradinović nasred ulice. Šokantni snimak u kojem se pevačice tuku i guraju mnoge je ostavio bez teksta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading