MI SE GLASNO BIJEMO I MAKLJAMO! EDITA ME BAŠ DOBRO NABADA, ČISTI JE BOKSER: Indi progovorila o šokantnoj tuči sa sestrom i otkrila razlog!

Autor:

Zabava

29.01.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Indi Aradinović progovorila pred širokim auditorijumom o skandaloznom fajtu sa sestrom Editom!

MI SE GLASNO BIJEMO I MAKLJAMO! EDITA ME BAŠ DOBRO NABADA, ČISTI JE BOKSER: Indi progovorila o šokantnoj tuči sa sestrom i otkrila razlog!

Foto: printscreen/pinktv

Pevačice i rođene sestre Indira Edita Aradinović šokirale su javnost kada se pojavio snimak njihove tuče usred bela dana na ulici. One su se žestoko potukle, čupale za kosu i valjale po podu, te pesnicama dokazale da iz sestrinske ljubavi vrlo lako može da se izrodi brutalno nasilje. 

Sad je Indi progovorila o skandalu u Novom jutro kod voditeljke Jovane Jeremić.

- Sem ovog skandala ništa se ne dešava u mom životu. Januar je mesec koji mi određuju budućnost. Mogu da kažem da ovo nije stari snimak, nije ni sveže nov, to se desilo relativno skoro. Bože moj, kao u svom porodicama, gde ima ljubavi ima i da kažem obračuna. U mom slučaju ovo se desilo s mojom sestrom zbog našeh sličnih temperamenata, ljubavi... Mi smo dve ozbiljne glave, kad se spojimo ti je jaka energija. O Editi mogu samo najlepše, to je jedina osoba koja mene može da rasplače i nasmeje - rekla je Indi na početku razgovora.

- Ovde me baš dobro nabada. Nemamo problem sa emocijama, mi se glasno bijemo, čupamo, kidamo, makljamo, ali to su zaista emocije. A ovo se dešava u svačijim porodicama, ali o tome ćute, kriju... Edita je ovde čisti bokser, stav Kneleta. Ozbiljna je bila frka. Oko telefona, nisam očekivala da će do ovoga doći, nije ni Edita. Jadna moja majka kroz šta je prošla, ona je carica, kraljica - objasnila je Indi.

Foto: printscreen/pinktv

Indira Aradinović

- Mi smo rođene sestre, ali ne neprijatelji. Ništa loše ne mogu da kažem protiv nje. Mi nismo tako vaspitane, možemo da ne razgovaramo privatno, mi opet ne bismo pljuvale jedna po drugoj. To je vid nevaspitanja, to je iznad porodice. Rođenu sestru ne mogu da ogovaram, mogu da joj kažem u lice- rekla je Indi.

- Mi se tako volimo, to je deo naše ljubavi. Ljubav je kad si žrtva, transparentan-  rekla je Indi.

Foto: printscreen/pinktv

Indira Aradinović u Novom Jutru

Pevačica je progovorila i o ljubomori prema sestri o kojoj se spekulisalo u medijima.

Edita je uspešnija, i ja sam ponosna zbog toga i ne bih volila da je u nekom problemu. Sve bih uradila da ona bude uspešnija. I ona isto tako misli za mene. Mi ne damo jedna na drugu. Razlog nije neki muškarac, ni ljubomora ni neki snimak... Vrlo smo vaspitane i tu se zna granica i zna se dokle ide svađa. Nema mesta pljuvanju - otkrila je Indi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading