INDI UCENJUJE EDITU ŠOK SNIMKOM: Otkrivamo pozadinu skandalozne tuče sestara koja je zapanjila javnost!

Autor:

Zabava

27.01.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One su se posvađale nakon što je Indira dobila klip na kom se vidi kako njena mlađa sestra pije na žurki i konzumira sumnjive supstance!

INDI UCENJUJE EDITU ŠOK SNIMKOM: Otkrivamo pozadinu skandalozne tuče sestara koja je zapanjila javnost!

Foto: ATA Images, ST/N. Pančić

Edita, Indi Aradinović

Pevačice i sestre Indira Aradinović i Edita potukle su se nedavno ispred jedne zgrade naočigled stanara i prolaznika, a kako smo saznali, razlog svađe jeste eksplicitan snimak do kog je došla Indi! Naime, pevačice su se prvo svađale i vređale preko telefona kad je Indi Editi rekla da je dobila klip na kom se vidi kako na jednoj žurki pije i koristi sumnjive  supstance, a dok je kritikovala, Edita je navodno počela da je psuje, usled čega je ova počela da preti da će sve da pusti u javnost.


- Edita i Indi se često svađaju, takav odnos imaju odmalena iako se najviše vole. Indi je dobila snimak s jedne privatne proslave na kom se vidi kako Edita pije alkohol i uzima neke sumnjive supstance. Tad je pozvala i rekla da je sramno da se tako ponaša i da nikad to ne bi očekivala od nje. Edita je rekla da snimak hitno obriše, počela je da preti, pa je Indi rekla da će tako najbolje da nauči lekciju i prestane s porocima - otkriva izvor za Republiku i dodaje da se Edita tada našla sa sestrom, pa je došlo do fizičkog obračuna:

Foto: ATA Images

Edita Aradinović

 


- Kad su se sestre našle, Edita je pokušala da otme telefon Indi da bi obrisala snimak, gurale su se i vikale, pa su stanari sve snimali s prozora. Tad su se umešali i članovi porodice, razdvajali ih, ali Indi majci nije htela da kaže kakav snimak ima. Pretila je Editi da će najbolja škola da joj bude ako snimak završi u javnosti, da će jedino tako da se dozove pameti.


Na snimku koji je dospeo do medija jasno se vidi kako Edita napada sestru i pokušava da joj otme mobilni telefon, a kad je u tome uspela, bacila ga je, te se razbio o beton.
Pevačice su se posle prašine koja se podigla oko svađe prale na društvenim mrežama, ali nisu govorile o tome šta je uzrok svađe.

Foto: Republika.rs

Indira Indi Aradinović

 


Edita: Možda se opet pobijem sa sestrom


Edita je na društvenim mrežama napisala da nikoga ne treba da čudi njena tuča sa sestrom jer se to navodno dešava u svim porodicama.


- Braćo i sestre, drugari, drugarice! Dušmani, vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i nefunkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave i baviti se ovom glupošću. Možda se dotad opet pobijemo, al' valjano, pošto smo ovde ko dve pijanice ispred supermarketa. Bilo kako bilo, ni ja ne dam na nju, kao ni ona na mene. Šta je posredi, za to stvarno treba da vas boli patka. Uživajte, volim vas - napisala je Edita.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading