PRONAĐENO TELO NEDALEKO OD KUĆE MAJKE BRAJANA VOLŠA: Evo kakav se detalj nalazio na lešu

Autor:

Hronika

27.01.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija se nalazi na terenu i utvrđuje identitet nepoznate osobe koja je pronađena nedaleko od mesta na kom živi majka osumnjičenog za ubsitvo Ane Volš.

PRONAĐENO TELO NEDALEKO OD KUĆE MAJKE BRAJANA VOLŠA: Evo kakav se detalj nalazio na lešu

Foto: youtube.com/printscreen

Brajan Volš i Ana Volš

Telo nepoznate osobe isplivalo je juče na plaži u blizini luke Salem, koja se nalazi na desetak kilometara od mesta u kom živi majka Brajana VolšaDajana Volš.

Policija je odmah izašla na teren i u toku je utvrđivanje identiteta nepoznate osobe čije se telo pojavilo u momentu dok se traga za Beograđankom Anom Volš, za čije je ubistvo optužen njen suprug Brajan.

Kako prenose telo koje je juče pronađeno na obali nedaleko od kuće Dajane Volš je otkrila žena koja živi u blizini i koja je odmah alarmirala policiju, prenosi Kurir.

- Policajci istražuju mesto na kom je u četvrtak popodne, oko 16 sati pronađeno telo. Kuća žene koja je pronašla telo, je na obali, na samom ulazu na plažu i primetila ga je kada je izašla da prošeta psa - preneli su oni.

DRUŠTVENE MREŽE "GORE"

Za sada nije saopšteni ni pol osobe čije je telo izvučeno iz vode, ali se navodi da je pronađen i šal na telu. Na društvenim mrežama, pojavili su se komentari da se plaža nalazi u blizini kuće majke optuženog za ubistvo Srpkinje.

- Telo je skoro raspadnuto, očigledno je da je duže bilo u vodi - prenose lokalni mediji navode policijskih zvaničnika.

U OKVIRU ISTRAGE ISPITUJU I DAJANU VOLŠ

Podsetimo, muž nestale Beograđanke Ane Volš, Brajan Volš (46) optužen je za ubistvo supruge koja je nestala 1. januara, a istražitelji su proteklih dana skupili set dokaza protiv njega.

I dalje mnogi postavljaju pitanje - da li je Brajan imao pomagača pri jezivom ubistvu?

Ukoliko se to ispostavi kao tačno, oči istražitelja uprte su u dve osobe. Američko tužilaštvo će u okviru istrage o nestanku i ubistvu Ane Volš ispititi Dajanu Volš, majku Brajana Volša, saopštili su američki novinari.

Dajana je plaćala kiriju za kuću u kojoj je živela porodica Volš i gde se, prema svemu sudeći dogodio zločin, a često je i odsedala kod njih.

Tužilaštvo najviše interesuju odgovori dva pitanja: Da li je znala da se zločin dogodio i da li je znala ili učestovala u čišćenju podruma u kojem su pronađeni krvav i oštećen nož i tragovi krvi?

Dodatnu sumnju podgrevaju navodi da je Dajana Volš nakon hapšenja svog sina uslikana u blizini kuće u Kohasetu, odakle je nestala Ana.

Poznato je i da Ana Volš nije bila u dobrim odnosima sa svekrvom, o čemu svedoči i Dajanino pismo koje je poslala sudu kada je Brajan 2018. godine uhapšen zbog prevare zbog prodaje lažnih umetničkih dela.

Nažalost, nemam dobar odnos sa snajom, razlog su verovatno kulturološke razlike - napisala je tada Dajana, prenose beogradski mediji.

Brajan Volš je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, kada se ispostavilo da je lagao o svom kretanju u danima nakon nestanka Ane.

Između ostalog, njegov alibi je propao. Naime on je ispričao da je išao da poseti majku u Svampskotu, kao i da joj je kupovao namirnice.

Nadzorne kamere ovo nikada nisu potvrdile, ali je Brajan uočen u blizini kuće svoje majke kako baca đubre. Naknadno su u kontejneru pronađeni neki od ključnih dokaza, među kojima je DNK Ane Volš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading