UPOZNAJTE MAJKU EDITE I INDI ARADINOVIĆ: Razdvajala ih je u skandaloznom fajtu, evo kako ona izgleda! Mnogi komentarišu jednu stvar (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak fajta sestara Aradinović zaprepastio je javnost, a ovo je njihova majka!

UPOZNAJTE MAJKU EDITE I INDI ARADINOVIĆ: Razdvajala ih je u skandaloznom fajtu, evo kako ona izgleda! Mnogi komentarišu jednu stvar (FOTO)

Foto: ATA Images, ST/N. Pančić

Edita, Indi Aradinović

Pevačice Edita i Indi Aradinović, šokirale su javnost kada se na pojavio snimak njihove tuče nasred ulice.

Naime, rođene sestre su se potukle ispred zgrade, čupale jedna drugu za kosu, valjale se po ulici dok su ih razdvajali majka i jedan prolaznik. 

Njihova majka Florija Aradinović ne pojavljuje se često u javnosti, a Edita je svojevremeno objavila njihovu zajedničku fotografiju na društvene mreže. Mnogi su tada komentarisali kako su lepotu nasledili od nje. 

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Edita Aradinović sa majkom Florijom

Florija se suočavala sa opakom bolešću, ali nikada nije dovolila da njene ćerke pate zbog toga, što su one ranije i ispričale medijima.

 

- Saznala je da ima rak baš u trenutku kada sam krenula u priču s "Ministarkama". To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim - objasnila je Edita ranije u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading