REŠENA MISTERIJA: Poznato koju je poruku Cicipas želeo da pošalje posle ulaska u finale

Autor:

Sport

27.01.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski navijači su bili u čudu kada su videli šta je Grk napisao na kameri.

REŠENA MISTERIJA: Poznato koju je poruku Cicipas želeo da pošalje posle ulaska u finale

Foto: Tanjug/AP

Stefnos Cicipas slavi obedu u Melburnu

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u finale Australijan opena, pošto je savladao Rusa Karena Hačanova sa 3:1, pa će se u nedeljnom finalu sastati sa Novakom Đokovićem.

Ipak, osim pobede, pažnju je posle plasmana u finale Melburna privukla i poruka na kameri, koja je postala prava misterija.

On je pored slova "Umbwtw" stavio naznaku da je u pitanju "afrička reč", a niko nije znao šta to znači.

Međutim, korisnici tvitera su "rešili zagonetku" i objasnili o kakvoj reči se zapravo verovatno radi. Prema njihovom mišljenju, grčki teniser je pogrešno napisao verovatno misleći na - Ubuntu.

Ubuntu znači "biti čovek", pa se čini da je Grk želeo da svetu pošalje vrlo bitnu poruku nakon što je završio svoj polufinalni meč.

 

 

Stoga, postoji i jedna priča koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim i tera sve ljude da se duboko zamisle.

- Antropolog je predložio igru deci afričkog plemena.Stavio je korpu punu voća pored drveta i rekao ko god do nje stigne prvi osvojiće slatke plodove. Kada je dao znak da krenu svi su se uhvatili za ruke i zajedno potrčali, a onda seli da zajedno uživaju svoje poslastice. Kada ih je pitao zašto su krenuli zajedno kada je jedan mogao da ima sve voće za sebe rekli: “ Ubuntu, kako da jedan od nas bude srećan ako svi su svi ostali tužni? - prenosi sajt "MilosMiladinovic".

Podsetimo, Novak Đoković i Stefanos Cicipas će u nedelju od 9 časova i 30 minuta igrati u finalu Australijan open. Srbin će juriti svoju 22, a Grk prvu grend slem titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading