NEVEROVATNO! Džentlmenski potez Pola posle poraza od Đokovića u polufinalu AO!

Autor:

Sport

27.01.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak "pregazio" Tomija, Amerikanac mu srdačno čestitao i odao priznanje.

NEVEROVATNO! Džentlmenski potez Pola posle poraza od Đokovića u polufinalu AO!

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Pol

Američki teniser Tomi Pol ljubazno je čestitao Novaku Đokoviću plasman u deseto finale Australijan opena, a Srbina je opisao "neverovatnim".

- Mnogo igrača ima veliko poštovanje prema njegovoj igri. Definitivno je neverovatan igrač, posebno ovde u Australiji. Niko ne želi da ga vidi u svom delu žreba. Ali, ovo je polufinale Slema, ne možeš da igraš protiv lošeg igrača. Igrati protiv njega ovde je bilo kul iskustvo. Znao sam da će da igra vrlo dobro. Želeo sam da igram bolje danas. Naterao me je da igram loše. Sjajan igrač - izjavio je Amerikanac, a potom je otkrio kako mu je Nole pokvario plan igre na Rod Lejver areni:

Drugi servis mu je bio bolji nego što sam mislio. Deo plana je bio da napadnem drugi servis. Definitivno me je iznenadio. U važnim poenima imao je dobar drugi servis. Skoro svaki poen, prosečna brzina drugog servisa je bila veća nego što sam mislio.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tomi se "poklonio" Novaku

Momak koji je uoči ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva Australije zauzimao 35. mesto na ATP listi poručio je da se susret odvijao izuzetno brzo.

Mislim da sam riternirao vrlo dobro. Osećao sam da je meč išao vrlo brzo od početka, riternirao je vrlo dobro. Pogađao je duboko. Nije mi dozvolio da sprovedem bilo koji plan - kazao je Pol, pa je zaključio:

Izaći na teren bilo je kul, ali uopšte nije prijalo biti ovako potučen. Bilo je sjajno videti nivo na kojem sam i videti kako da ja budem taj koji pobeđuje. Bilo je to dobro iskustvo. Nije mi dozvolio da izvršim nijednu ideju koju sam imao - priznao je američki as.

Podsetimo da će Đoković u finalu odmeriti snage sa Grkom Stefanosom Cicipasom, koji će pokušati da se domogne prve grend slem titule u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading