PRLJAVA IGRA NA ROD LEJVER ARENI! Australijanci i Amerikanci se služe GNUSNIM PODVALAMA samo da spreče Đokovića da uđe u istorijsko finale!

Autor:

Sport

27.01.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je opet na meti u Melburnu.

PRLJAVA IGRA NA ROD LEJVER ARENI! Australijanci i Amerikanci se služe GNUSNIM PODVALAMA samo da spreče Đokovića da uđe u istorijsko finale!

Foto: Tanjug/AP

Đoković tokom polufinala Australijan opena protiv Pola

Srpski teniser Novak Đoković ponovo je na meti provokacija na Rod Lejver areni.

Već tokom prvog seta polufinalnog duela Australijan opena protiv Amerikanca Tomija Pola, konstantno su se čuli povici, čiji je cilj da poremete Srbina.

Deo navijača je uzvikivao "napred Rafa", pa i na španskom "Vamos Rafa", a u trenucima kada je Đoković promašivao servise moglo se čuti "oj".

RASPRAVA SA SUDIJOM

Đoković je imao prednost od 5:1 u prvom setu, a onda je bukvalno stao. Pol je vratio dva brejka zaostatka, a sve je počelo Novakovom raspravom sa sudijom, kada je servirao za 1:0.

 

 

Nole se žalio na brojač vremena između servisa, sugerisao je arbitru da ga je prerano pustio da teče, što ga je prilično poremetilo i imalo je veliki uticaj na tok prvog perioda igre. Pritom, istakao je da su peškiri od igrača predaleko i da zbog toga gube puno vremena...

Sve ovo prilično iritira brojne srpske navijače u Melburnu, a ostaje samo nada da će se Novak još jednom izboriti sa provokatorima i nekako stići do same završnice Otvorenog prvenstva Australije.

Tu ga čeka Grk Stefanos Cicipas, koji je eliminisao Rusa Karena Hačanova, a pored bitke za pehar, pobednik će preuzeti čelo ATP liste od Španca Karlosa Alkarasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

27.01.2023 11:32

Protiv poganih Engleta ,mozes samo prljavom igrom!Napred,Nole!