ONA JE PROMENILA SVE! Veleobrt u Melburnu: Đoković dobio OGROMNO POJAČANJE u stručnom štabu uoči završnice Australijan opena!

Autor:

Sport

27.01.2023

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as se oporavio od povrede "brzinom svetlosti", deo zasluga pripada proslavljenoj doktorki.

ONA JE PROMENILA SVE! Veleobrt u Melburnu: Đoković dobio OGROMNO POJAČANJE u stručnom štabu uoči završnice Australijan opena!

Foto: Tanjug/AP

Devetostruki šampion Melburna Novak Đoković bori se za svoje deseto finale Australijan opena protiv Amerikanca Tomija Pola, a Srbin je na poslednja dva meča bukvalno pregazio svoje rivale.

DELIRIJUM ZBOG NOVAKA: Brutalan doček za KRALJA MELBURNA na Rod Lejver areni! (VIDEO)

Nole De Minoru i Rubljovu nije dao ni tračak nade da mogu do iznenađenja, a sada je otkriveno kako je uspeo da ekspresno zaleči povredu zadnje lože. Srpski teniser je dobio pojačanje u svom štabu u liku čuvene doktorke Marijane Kovačević, koja mu je očigledno dosta pomogla da brzinom svetlosti sanira problem.

Srbin se mučio protiv Enca Kuakoa, kao i Grigora Dimitrova, ali od tada sve deluje savršeno. Nadamo se da će tako i da ostane do samog kraja Otvorenog prvenstva Australije.

Ukoliko se plasira u finale, Đoković će igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa, koji je nadigrao Rusa Karena Hačanova. Pored bitke za veliki trofej, njih dvojica bi trebalo da se bore i za prvo mesto na ATP listi, koje trenutno drži Španac Karlos Alkaras, koga nismo mogli da gledamo u Melburnu zbog povrede.

Podsetimo da je doktorka Marijana stekla veliki ugled širom Evrope jer je uspešno lečila neke od najboljih fudbalera sveta, poput Kristijana Ronalda, Robina van Persija, Vensana Kompanija...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading