NI "P" OD POLUFINALA: Nezapamćeno pred meč Đoković - Pol u Melburnu!

Autor:

Sport

25.01.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da ponovo neće biti drame na Novakovom meču.

NI "P" OD POLUFINALA: Nezapamćeno pred meč Đoković - Pol u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

U petak su na programu polufinalni dueli na Australijan openu, a srpski teniser Novak Đoković igraće protiv 35. reketa sveta, Amerikanca Tomija Pola.

Kladionice su već odredile kvote za taj duel, a na prvi pogled teško da bi se moglo reći da se radi o polufinalu jednog grend slem turnira. Nole je apsolutni favorit da prođe dalje, jer je kvota na njegov trijumf gotovo minimalna - tek 1,05.

Sa druge strane, Polova senzacija "plaća" devetostruko, pa je jasno kakvi su mu izgledi da se nađe u samoj završnici Otvorenog prvenstva Australije.

"Bukmejkeri" očekuju slavlje Srbina u tri seta, jer je ponuđena granica gemova tek 30,5, a Stefanos Cicipas je takođe favorizovan u odnosu na Rusa Karena Hačanova sa kvotom oko 1,60.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Repriza Rolan Garosa 2021 - Đoković i Cicipas u finalu Australijan opena?

Podsetimo, Đoković je u sredu deklasirao Rusa Andreja Rubljova sa 3:0, uz tek sedam izgubljenih gemova, a kladionice su uverene da će njegova dominacija Melburnom biti nastavljena i kroz dva dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading