DŽEHVA PLAGIJATORKA! Teodora do detalja iskopirala nastup Kardi Bi na MAC-u! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović na dodeli MAC nagrada potpuno iskopirala nastup svoje koleginice "preko bare", Kardi Bi.

DŽEHVA PLAGIJATORKA! Teodora do detalja iskopirala nastup Kardi Bi na MAC-u! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Džehverović

Sinoć je održano i drugo veče dodele muzičkih priznanja Music Awards Ceremony 2023, a nakon što su zvezde takozvanog "novog talasa" iz zemlje i regiona prošetale "crvenim" tepihom, usledili su i brojni nastupi naših izvođača.

Pevačica Teodora Džehverović je u toku večeri imala jedan od istaknutijih performansa, otpevavši nekoliko svojih hitova. Publika u "Štark Areni" je njen nastup pozdravila aplauzom, ali ono što im je možda promaklo, jeste da je on daleko od originalnog.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Teodora Džehverović MAC 2023

Naime, svetski popularna pevačica Kardi Bi je 2021. godine na dodeli prestižne nagrade "Gremi" nastupila sa sličnim, ako ne i istim vizualima, u vidu sek*epilnih delova ženskog tela, tačnije ruku, nogu i zadnjica i sve to u istim, intenzivno fluorescentnim bojama.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/MAC/Music Awards Ceremony

Teodora Džehverović MAC 2023
Republika

Foto: printscreen/youtube.com//BardiViews

Kardi Bi "Gremi"

S obzirom na to da reperka trenutno slovi za jednu od najvećih planetarnih zvezda, te da "Gremiji" decenijama unazad važe za najprestižnije nagrade namenjene muzičkim dostignućima, verovatnoća da se njome Teodora nije indirektno, ili čak direktno inspirisala je mala, gotovo nemoguća.

Podsetimo, Teodora je sinoć prvi put progovorila o raskidu sa Ninom Čelebićem i odnosu sa fudbalerom Nejmarom, kao i ostvarenju u ulozi tetke.

Rekla sam da ubuduće više neću pričati o svom ljubavnom životu. Trudiću se da niko ne zna za moje sledeće veze, zbog sebe i neke svoje intime. Mislim da je tako najbolje, ne bi to trebalo nikog da zanima. Nisam razočarana u ljubav, daleko od toga, radujem se ljubavi, ali ne želim da pričam o tome - otkrila je Džehverovićeva za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading