IVANA NIKOLIĆ SMUVALA SPORTISTU: Pevačica otkrila najintimnije detalje veze sa njim, priznala da je ona njega startovala!

Autor:

Zabava

27.02.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Nikolić otkrila kako je upoznala dečka sa kojim je dve godine!

IVANA NIKOLIĆ SMUVALA SPORTISTU: Pevačica otkrila najintimnije detalje veze sa njim, priznala da je ona njega startovala!

Foto: Instagram.com, Facebook.com printscreen

Pevačica Ivana Bum Nikolić, bivša članica grupe "Hurricane" nakon raspada grupe krenula je u solo vode, a sada je progovorila o emotivnom životu o kojem se mnogo puta spekulisalo. Pevačica je istakla da nije stidljiva i da nema problem da prva priđe muškarcu.

 

Veoma si popularna na Instagramu. Da li i tebi, kao nekim tvojim koleginicama, fanovi šalju fotografije polnog organa?

- Instagram mi služi samo za posao, pa mi ništa eksplicitno ne stiže. Džaba mi šaljete te neprimerene fotografije kada ih ne dobijam!

A da li si se ti ikada nekome udvarala preko društvenih mreža?

Foto: ATA Images

Ivana Nikolić

 

- Nisam, jer bih uvek radije uživo prišla muškarcu koji mi se dopada. Tako sam prišla jednom dečku i smuvala ga. Nemam problem sa tim. Ostali smo dve godine zajedno. Otvorena sam, mada ne delujem tako. Ne znam šta je generalno problem sa muškarcima, niko mi ne prilazi, ali ja kad osetim hemiju, odmah priđem frajeru!

Kako si smuvala tog dečka i ko je on?

- Prišla sam mu i rekla: "Stvarno mi se dopadaš, volela bih da stupimo u kontakt." Posle toga smo otišli na piće i ostali dve godine zajedno. U pitanju je sportista, ali nije medijski poznat i ne bih otkrivala njegov identitet - rekla je Ivana za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading