KAKO ĆE BEZ NJEGA? Drugi strelac šampionata napustio klub - sledeća destinacija je Kazahstan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.02.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred njima je teška borba za opstanak, a u tu bitku će morati da uđu znatno oslabljeni.

KAKO ĆE BEZ NJEGA? Drugi strelac šampionata napustio klub - sledeća destinacija je Kazahstan!

Foto: Starsport

Prilično tmurna polusezona je iza fudbalera čajetinskog Zlatibora, a u takvom stilu fudbaleri sa "Švajcarije" započeli su i prolećni deo šampionata.

 

Fudbalski klub Zlatibor trenutno, u okviru Prve lige Srbije, ima skor od tri pobede, šest remija i 11 poraza i "suvereno drže" poslednju poziciju na tabeli drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja. Uz navedeno, ekipa je ukupno postigla 20 pogodaka, a od tog broja čak devet je delo Nikole Dišića čime je dvadesetčetvorogodišnji napadač trenutno i drugi strelac ovosezonske Prve lige Srbije.

Navedeno ostvarenje nije promaklo inostranim emisarima i Dišić j napustio Čajetinu i u narednom periodu će nastupati u kazahstanskoj Premijer ligi u dresu Kajzara iz Kizilorda.

Foto: FK Kajzar

Golgeter je već predstavljen u novom klubu

 

Kada je reč o dosadašnjoj karijeri Nikole Dišića, rođeni Smederevac je tokom dosadašnje seniorske karijere nastupao za OFK Mihajlovac, Smederevo 1924, ivanjički Javor, beogradsku Lokomotivu, OFK Žarkovo i već pominjani Zlatibor.

Dišić već ima internacionalnog iskustva s obzirom da je od jula 2018. do januara 2020. godine nosio dres nemačkog JSG Arbergena.

Kada je reč o Dišićevom, sada već bivšem klubu Zlatiboru, oni će morati da pronađu novo rešenje u špicu napada. Treba napomenuti da su igrači iz Čajtine na startu drugog dela šampionata poraženi od ekipe Jedinstva na Ubu rezultatom 0:2, a već u sredu 1. marta očekuje ih još jedan težak duel. Na "Švajcariju" stiže ekipa RFK Grafičara kojoj su bodovi na ovom meču neophodni nakon kiksa u derbiju na domaćem terenu od pančevačkog Železničara (0:1).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading