MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN: Amerikanci RASKRINKANI - bruka i sramota šta rade Jokiću! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.03.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as je glavna tema u SAD.

MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN: Amerikanci RASKRINKANI - bruka i sramota šta rade Jokiću! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Srpski centar Nikola Jokić predvodi na fenomenalan način Denver Nagetse, koji se nalaze na vrhu Zapada, a Somborac je jako blizu ogromnog podviga. Naime, reprezentativac Srbije je nadomak trećeg vezanog MVP priznanja, a brojni "stručnjaci", ali i asovi "preko bare" mišljenja su da namerno "budži" statistiku.

Ipak, sve sumnje je odagnao čuveni analitičar Bil Simons, koji je ironično prokomentarisao maestralan potez popularnog Džokera, uz video snimak.

Sramno nadograđivanje statistike Nikole Jokića za njegovu desetu asistenciju večeras. Pogledajte kako hvata skok, povlači tranziciju, pa pronalazi potpuno slobodnog Portera na šutu za tri poena. Ne mogu da verujem da mu ovo prolazi - naveo je Simons.

 

 

Bivša "petica" Mege tekuće sezone beleži "brutalan" tripl-dabl prosek od 24,5 poena, 11,8 skokova i deset asistencija po utakmici, dok su Nagetsi zabeležili skor od 45-19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading