ISPLIVAO ŠOK SNIMAK SA "PESME ZA EVROVIZIJU": Milan Marić guta pogledom Draganu Kosjerinu, svi misle da su ZAJEDNO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.03.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Marić u više navrata je voditeljku Draganu Kosjerinu odmerio od glave do pete.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK SA "PESME ZA EVROVIZIJU": Milan Marić guta pogledom Draganu Kosjerinu, svi misle da su ZAJEDNO! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTS

Milan Marić, Dragana Kosjerina

Glumac Milan Marić i Dragana Kosjerina bili su voditeljski par na izboru "Pesme za Evroviziju", i tako oduševili gledaoce kraj malih ekrana. Finalno veče počelo je pesmom i plesom koji su izveli voditeljski parovi, ali i tokom kojeg smo videli kako Dragana Kosjerina đuska u mini haljini.

Ipak, ona je zasenila sve i dok je bila u elegantnoj haljini, a jednom korisnku sa Tvitera zapalo je za oko kako je Marić u jednom trenutku pogledao voditeljku.

 

 

Naime, glumac je spustio pogled ka njoj, pa je izgledalo kao da je odmerava "od glave do pete", a možda je i sasvim slučajno pogleda ka dole. Ubrzo su se ispod tvita nadovezali i drugi korisnici, pa je tako ovaj snimak izazvao lavinu komentara.

"Samo neka on forsira seksipil, ne smeta", "Uf, kakav pogled", "Prelepi su", Kako ju je odmerio, au", pisali su na pomenutoj mreži.

Podsećanja radi, sinoć je završen nacionalni izbor za "Pesmu Evrovizije". Srbija će u Liverpul poslati Luku Ivanovića, poznatijeg kao Luk Blek (Luke Black) sa pesmom "Samo mi se spava" koja se trenutno dobro kotira na kladionicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Realno

05.03.2023 18:47

Budalaštine,čovek gleda u lutku. Sasvim normalno ponašanje.Kosjerina jeste zauzeta ,ali nije ni ona slepa.Da trzaju jedno na drugo apsolutno je normalno.

Враво

06.03.2023 10:54

@Realno - Слажем се, све је ок и нормално!