ISPLIVALE STARE FOTOGRAFIJE LUK BLEKA! Naš predstavnik na Evroviziji potpuno neprepoznatljiv, evo kako je nekada izgledao! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luke Black, koji će u Liverpulu ove godine braniti boje naše zemlje, nekada je potpuno drugačije izgledao nego sada.

ISPLIVALE STARE FOTOGRAFIJE LUK BLEKA! Naš predstavnik na Evroviziji potpuno neprepoznatljiv, evo kako je nekada izgledao! ŠOK! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Luke Black

Ovogodišnji predstavnik Srbije na "Evroviziji", Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, privukao je ogromnu pažnju svojom ekscentričnom pojavom i izgledom, no do pre samo nekoliko godina negovao je sasvim drugačiji stil. On se publici na "Pesmi za Evroviziju" predstavio nesvakidašnjim nastupom, a osim njegove numere "Samo mi se spava", pevač je pažnju privukao i svojim "fazonom", koji i nije baš tako tipičan Balkancima.

No, na mrežama su sada isplivale i njegove fotografije stare nekoliko godina na kojima je, sada popularni Čačanin, izgledao potpuno drugačije. Blek je, naime, na samom početku svoje muzičke karijere "furao" potpuno drugačiji stil, nego što je to slučaj danas.

Imao je bradu, potpuno drugačiju frizuru, što je dovoljno da su korisnici društvenih mreža odmah počeli da komentarišu da je neka izgledao "kao potpuno druga osoba".

"Neverovatno, jel' ovo Luk?", "Bolje mu stoji brada", "Simpatičan si, ali si pre izgledao kao ozbiljna frajerčina", samo su neki od komentara.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Luke Black pobednik PZE 2023

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading