POVIKAO MU DA USTANE, ALI... Cimer mu tanjir pun hrane pacio na pod, a onda je USLEDIO HOROR!

Autor:

Svet

05.03.2023

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija kaže da je Markez priznao zločin, navodeći da je ubio cimera kojeg je poznavao samo kao “Gvanavata”.

POVIKAO MU DA USTANE, ALI... Cimer mu tanjir pun hrane pacio na pod, a onda je USLEDIO HOROR!

Foto: Tanjug/AP

Muškarac sa Floride priznao je da je ubio svog cimera jer je ovaj bacio njegov tanjir pun hrane na zemlju.

Brajan Markez uhapšen je 12. februara. Policija je rekla da je došla u kuću u Fort Pirsu na poziv da je neko video krv u dvorištu i nešto što izgleda kao plitak grob, piše Lawandcrime.com.

Kad su stigli na lice mesta, policajci su zatekli nogu žrtve koja je delimično virila i telo zakopano u rupi dubokoj oko 45 centimetara. Istražitelji su u dvorištu sakupili uzorke krvi, kamenja, rukavice, šperploču, lopate i ćebe.

Autopsijom je potvrđeno da je žrtva hispano muškarac starosti između 35 i 45 godina. Na licu je imao teške povrede, te slomljena rebra i nos. Policija je ispitala Markeza i on je odmah pritvoren zbog odvojenog naloga za njegovo hapšenje. Kad je došao u policijsku stanicu ispitali su ga o telu i da li ima veze sa ubistvom.

Policija kaže da je Markez priznao zločin, navodeći da je ubio cimera kojeg je poznavao samo kao “Gvanavata”. Markez je rekao da je cimer bacio njegov tanjir pun hrane na zemlju i iskazao mu nepoštovanje. Nije odmah reagovao, kako je rekao, već je nakon nekoliko pića odlučio da se suoči sa Gvanavatom.

Rekao je da je počeo da ga udara u rebra, lice i nos, što je žrtvu oborilo na tlo. Potom je uzeo zemlju i šljunak i nabio mu to u usta. Kad je povikao na Gvanavata da ustane, ovaj se nije pomerao i tada je, kako je ispričao policiji, shvatio da je mrtav.

Umesto da pozove policiju, Markez je rekao da je odvukao telo u dvorište, iskopao plitak grob, sahranio žrtvu i legao da spava.

On je optužen za ubistvo prvog stepena, piše SrbijaDanas.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading