BILA PROGLAŠENA I MRTVOM! Pronađena žena čak 24 godine posle nestanka! Evo gde je bila i na kakav neverovatan način je policija došla do nje! (VIDEO)

Autor:

Svet

03.03.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kopta, nekada poznata kao ulični propovednik u njenom gradu, krila je tajnu dok je bila u Portoriku, ali je počela da otkriva detalje kada je počela da pati od demencije, saopštila je policija.

BILA PROGLAŠENA I MRTVOM! Pronađena žena čak 24 godine posle nestanka! Evo gde je bila i na kakav neverovatan način je policija došla do nje! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/CBS Pittsburgh

Žena iz američke savezne države Pensilvanije koja je nestala pre više od 30 godina, a kasnije i proglašena mrtvom, pronađena je živa u domu za stare u Portoriku, preneo je AP.

Patrisija Kopta je napustila muža, braću, sestre, i otišla u severni Portoriko pre nego što je 1999. godine odvedena u dom za stare kao osoba kojoj je potrebna pomoć, navodi se u detaljima objavljenim na konferenciji za novinare u gradu Ros, gde je nekada živela.

- Kopta, nekada poznata kao ulični propovednik u njenom gradu, krila je tajnu dok je bila u Portoriku, ali je počela da otkriva detalje kada je počela da pati od demencije - rekao je zamenik šefa policije Rosa Brajan Kolhep.

Tek prošle godine, socijalni radnik je sakupio dovoljno informacija da obavesti vlasti u Pensilvaniji o 83-godišnjoj ženi, a DNK test je potvrdio njen identitet.

Njen suprug Bob otkrio je za AP da je propovedala do 1992. godine, kada je iznenada nestala.

- Jedno veče, vratio sam se kući, nije je bilo - rekao je Bob (86).

(Republika/Novosti)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading