"DECA SU MI BILA NA GRANICI DA POSTANU AGRESIVNA ZBOG DUŠANA" Tanja Savić ogolila dušu o majčinstvu i sinovima, pa BURNO reagovala na pitanje o bivšem mužu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.03.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić je priznala da ima momente kada potone, ali da se brzo uzdigne zbog svojih sinova.

Tanja Savić sinoć je posle nekoliko godina pevala u Trebinju, a za koncert koji je održala u gradu Sunca tražila se karta više. Pred sam početak nastupa i druženja sa vernom publikom, pevačica je stala ispred objektiva portala Republika i dotakla se najintimnijih detalja iz svog privatnog života, te na samom početku odgovorila da li na sebi ima venčanicu.

- Znala sam da će biti to pitanje... Pa, ne znam, mene bela boja asocira na lepotu. Nema udvarača! To kod mene ne postoji, valjda kako zračim, tako privlačim! Čulo se da sam navodno zaljubljena, to sam rekla da me novinari ne bi pitali više ništa na tu temu - smeje se Savićeva, pa se osvrnnula na navode da je upecala fitnes trenera:

- A, ne! Ja imam svog fitnes trenera iz Smedereva, zove se Nikola, inače je bokser. Lepo radimo i lepo sarađujemo, ali nema zaista među nama nema ništa više od toga. Ali priprema me, kao Editu - priča pevačica kroz smeh.

Republika

Foto: Republika

Tanja Savić

Kako je otkrila, za koncert u beogradskoj areni još uvek nije spremna, te ne isključuje mogućnost da će potražiti i pomoć psihologa.

- Za arenu moram da budem psihički spremna, kada budem osetila da je to tako, biće i toga. Ranije sam imala problema, i dalje nije neka sjajna situacija kod mene, emocije su bile zakopane u meni, a sada sve izlazi na površinu. Desi mi se da sam tužna, a da ne znam ni razlog. Kada ostanem sama, često plačem, ali znam da ću to izgurati - ističe Tanja.

Na pomen bivšeg supruga Dušana Jovančevića i navoda da se vraća u Srbiju kako bi joj ponovo oduzeo decu, pevačica je reagovalo burnije.

- Jao! Ne spominji mi, molim te. Je l' mogu da preskočim pitanje - rekla je Savićeva.

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić i Dušan Jovančević

Pevačica je otkrila i koliko joj je teško da se bori sa odrastanjem svojih sinova i činjenicom da je sama u svemu tome.

- Nije mi teško, zaista. Prošli smo jedan stresan period, bilo je baš napeto da li će biti tamo ili 'vamo. Što se tiče njihovog ponašanja, tanka linija ih je delila da postanu agresivni od ovoga što su sada, tako da sam se stvarno uključila svim svojim bićem da ih vaspitavam kako umem i kako znam, onako kako su mene moji roditelji vaspitavali i vidim da nisam pogrešila. Ponosna sam sada kada ih pogledam i kada vidim da imaju emocije i empatije, kao i sve ono što jedan čovek treba da ima - ističe Tanja, te priznaje da li su sinovi bili grubi prema njoj ili čak digli ruku na nju, jer su bili pod očevim uticajem:

Republika

Foto: Republika

Tanja Savić

- Znate kako, to su neka pitanja koja zaista nisu za kamere. Već sam govorila o tome ranije, bili su okrenuti od mene, ali sada je sve drugačije - otkriva Savićeva za Republiku, te priznaje da bi pored dva sina želela da u budućnosti dobije i ćerkicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading