"TO JE NJENA PESMA?!" Ana Nikolić zaratila sa Milicom Pavlović zbog AFERE "Provereno", a sada ponovo potkačila mlađu koleginicu!

Autor:

Zabava

10.03.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su svi mislili da se rat između Milice Pavlović i Ane Nikolić stišao, došlo je do novih provokacija.

"TO JE NJENA PESMA?!" Ana Nikolić zaratila sa Milicom Pavlović zbog AFERE "Provereno", a sada ponovo potkačila mlađu koleginicu!

Foto: Instagram.com, Amig show printscreen

Pevačica Ana Nikolić nastupala je nedavno u Zagrebu, koji je okupio mnoge poznate ličnosti, međi kojima se našao i Stefan Karić, kao i Soraja Vučelić koja je sve zatekla novim imidžom.

S obzirom na to da je Nikolićeva nedavno u jednom intervjuu otpevala stih koleginice Milice Pavlović "ja sam luda, ali baš ono luda", otkrila je i da li će i tu pesmu uvrsitit u repertoar pored numere "Provereno".

To je njena pesma? Ja sam to čula od Jovane Jeremić. To sam se nešto zezala, na mom repertoaru će se naći sve pesme koje mi publika traži u poslednje vreme - rekla je Ana za Espreso.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading