SORAJA ŠOKIRALA IZGLEDOM NAKON POROĐAJA: Starleta kao vanzemaljac, nadogradila DUGAČKE DLAKE na lice! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.03.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić samo nekoliko dana nakon što je na svet donela sina Kana, pojavila se u javnosti i šokirala izgledom.

SORAJA ŠOKIRALA IZGLEDOM NAKON POROĐAJA: Starleta kao vanzemaljac, nadogradila DUGAČKE DLAKE na lice! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Soraja Vučelić

Starleta Soraja Vučelić uslikana je na nastupu pevačice Ane Nikolić u Zagrebu, gde se prvi put u javnosti pojavila samo nekoliko dana nakon porođaja.

Nekadašnja učesnica rijalitija "Veliki Brat" došla je u društvu prijateljice, a mnogi su se iznenadili njenom pojavom, koja je sušta suprotnost onome što plasira na društvenoj mreži Instagram, gde objavljuje samo prerađene fotogorafije.

Republika

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić

Ipak, najveću pažnju privukle su Sorajine "neukrotive obrve", koje su od dugih dlaka, što je svima bilo čudno, pa su se mnogi zapitali koji je ovo trend u pitanju. Kako je uradila brojne plastične operacije na svom licu i telu, postoji mogućnost da je presadila i obrve, ali da je u tome očigledno preterala.

"Šta joj se sa obrvama?", "Kolike dlake, ovo još nisam videla", "Ne bih da vređam, ali zna se ko ima takve obrve", "Ove dlake kao da imau 10 cm, vanzemljaske" glasili su komentari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Podsetimo, Soraja Vučelić svoju trudnoću krila je od očiju javnosti, kao i oca deteta. Ona se porodila pre nekoliko dana i na svet je donela dečaka kojem je dala ime Kan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading